mobile dating, mobiel daten steeds meer gebruikers

mobiel datenMobile dating wint de laatste maanden sterk aan populariteit. Via mobile dating kan je op elk gewenst moment op zoek naar een geschikte partner. Je moet enkel nog over een telefoon en een internetverbinding beschikken. Tijdens de zomermaanden alleen al nam het aantal bezoekers die naar een mobiele datingsite surfte toe met 100%. Steeds meer mensen maken gebruik van de mobiele techniek die de combinatie internet en mobiele telefoon geven.

Mobiel daten, steeds in contact

De gemiddelde tijd die een gebruiker in een maand doorbrengt op mobiele datingsites is bijna 13 minuten, en 49 seconden per sessie. Daarmee verschilt het gedrag op mobiele datingsites erg van het gewone web. Online sessies duren veel korter op de mobiele telefoon, en gebruikers willen daarom ook andere functionaliteiten hebben of in ieder geval anders aangeboden krijgen.

Mobile dating en relatieplanet

Steeds meer sites gaan zich ook op mobile dating werpen. Zo heeft Relatieplanet.nl en de Belgische tegenhanger Relatieplanet.nl een mobiele site gestart. Relatieplanet heeft een gratis iPhone-applicatie ter beschikking voor alle generaties van de iPhone en een Java-applicatie voor de meest voorkomende toestellen van onder andere Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC & LG. Je kan oa. Berichten lezen en versturen, 1 on 1 chatten, foto’s uploaden, zoeken en bladeren door profielen en nog veel meer. De mobiele site van relatieplanet heeft dezelfde functionaliteit als de gewone online dating site.
Lees ook ons artikel Relatieplanet daten via je mobieltje of GSM.

Mobiele site van Match4Me

Match4me.nl en Match4me.be is de serieuze dating site voor hoger opgeleide singles. Zij hebben ook een mobiele site ter beschikking. Je hoeft hier geen afzonderlijke applicatie voor te installeren op je telefoon. Een gewone internetverbinding is voldoende. Je surft dan naar een link en kan dadelijk in je account inloggen. Indien je nog geen lid bent moet je wel nog een account aanmaken via de traditionele weg. De mobiele website is een sterk vereenvoudigde versie van de normale site en is geschikt gemaakt voor mobiele browsers. Je kan er je berichten lezen, de ledenpagina bekijken, zien wie er online is en wie je profiel bekijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.