Vrouwen boven de veertig zoeken een toyboy

Waarom lonken vrouwen van boven de veertig naar jongere toyboys. Het is een vraag die meer en meer naar boven komt nu het daten van oudere vrouwen met jongere mannen meer bespreekbaar wordt. De serie “Cougard town” met Courteney Cox is hier zeker niet vreemd aan. Volgens een onderzoek uitgevoerd bij 900 vrouwen compenseren vrouwen hun dalende vruchtbaarheid door meer gemotiveerd seksueel gedrag en komen ze zo bij jongere mannen terecht om aan hun noden te voldoen.
Er verscheen een artikel op de site van “Het Laatste nieuws”.“Hun gezichten zijn niet langer kreukvrij en de buiken niet meer gespierd, maar toch beleven veertigers de beste dagen van hun leven op seksueel vlak. Volgens onderzoek beschikt deze leeftijdscategorie over een hoger libido en meer fantasieën. De reden ligt bij hun biologische klok.
Doordat vrouwen op een bepaalde leeftijd beseffen dat hun biologische klok tikt, proberen ze de verloren tijd goed te maken. Het zou een verklaring voor het fenomeen van de cougartrend zijn, waarbij vrouwen lonken naar jongere toyboys.

Studie seksueel gedrag

Psychologen bestudeerden het seksueel gedrag bij 900 vrouwen. Ook hun fantasie- en flirtgedrag werd bekeken. Ingedeeld in drie leeftijdsgroepen van 19 tot 26 jaar, 27 tot 45 jaar en 45 plus, bleek de middelste groep in gedachten en daden seksueel actiever te zijn dan de jongere en oudere seksegenoten.

Vruchtbaarheid en cougartrend

Professor David Buss van de University of Texas: ‘De resultaten geven aan dat vrouwen met een dalende vruchtbaarheid, seksueel meer gemotiveerd en meer seksueel gedrag vertonen dan vrouwen met een relatief hoge vruchtbaarheid. Ook de hypothese dat de biologische klok het paringsgedrag aandikt, lijkt zeer waarschijnlijk”.”

Wat er ook de reden is vrouwen van boven de veertig zijn steeds meer vrijgevochten en jongere mannen kunnen zeker hun voordeel halen uit de ervaring die deze vrouwen graag met hen willen delen. Je mag natuurlijk niet veralgemenen. Niet alle vrouwen hebben deze nood aan eenjongere man.  Wil je weten  waar je een cougar kan vinden?  Lees ook onze post “oudere vrouwen willen een toyboy

4 gedachten over “Vrouwen boven de veertig zoeken een toyboy”

  1. Zoek jij een toyboy! mail me snel!
    Jonge knaap van 22 kan prive ontvangen maar ook eigen vervoer!
    x
    TakelmeesterT @ gmail . com

    Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.