Feesten met singles op oudjaar

Feesten met singles op oudjaar. Ga het nieuwe jaar feestend in samen met 2200 andere singles. Het singles feest gaat door op, natuurlijk, 31 december 2010 in Hoofdorp. De New Years Eve Party 2011 van relatieplanet vindt plaats in het Claus Event Center in Hoofddorp. De deuren gaan open om 22.00 uur en het feest gaat door tot 03.30 uur.

Live optredens voor singles

Er zijn live optredens voorzien van Boston Tea Party en Replay, Dancesalon ofwel de bekende ‘spiegelsalon’. De Boston tea party is een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Ontmoet nieuwe mensen

Er zijn twee bars voorzien om beter kennis te maken met nieuwe vrienden. De Paparazzi Champagne & Wine Bar is een sfeervol café en een ideale ontmoetingsplaats om gezellig met elkaar te kletsen. In Adventurers Club kan je dan weer gezellig samen zijn en genieten van Hollandse klassiekers uit de Jordaan!

Om middernacht wordt het glas geheven.
Een glas champenoise zit bij de prijs van een entreekaart inbegrepen!

Prijzen en dresscode

Je kan nu al kaarten bestellen voor dit event. De kaarten kosten in voorverkoop 29,95 euro + 2 euro transactiekosten en op de avond zelf 34,95 euro indien er nog kaarten te verkrijgen zijn.
De dresscode is DRESS TO IMPRESS – “Fashionable” – NO T-Shirts or streetwear

Ga het nieuwe jaar in, in het gezelschap van 2200 andere singles en wie weet toost je wel op 2011 met jouw nieuwe liefde!

Een gedachte over “Feesten met singles op oudjaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.