kerstperiode en eindejaarsperiode als single

Hoe overleef je de kerstperiode en eindejaarsperiode als single? Tijdens de kersperiode wordt je als vrijgezel vaak met de neus op de feiten gedrukt. Je zit als enige alleenstaande aan de feesttafel, shoppende koppeltjes voor kerstgeschenken en ga zo maar door.

Zelfverzekerde single tijdens de kerstperiode

Je zou het haast vergeten maar er zijn ook voordelen verbonden aan het single zijn tijdens de kerstperiode en eindejaarsperiode. Je kan alleen beslissen wat je gaat doen en er zijn een hele boel cadeautjes minder nodig wat je dan weer meer budget geeft voor jezelf. De feestdagen hoeven echt geen donkere periode vol twijfels te worden. Er zijn voldoende mogelijkheden om een gezellige Kerst of nieuwejaar te hebben.Vooreerst laat je hoofd niet gek maken door televisie en de media. Je krijgt alleen maar gelukkige koppeltjes te zien. Laat je gemoedstoestand hierdoor niet bepalen. Neem het heft zelf in handen en zoek uit wat je het liefste zou doen tijdens de feestdagen.

Met wie vier je Kerst

Vermoedelijk zal je wel verwacht worden bij je familie. Geniet van deze dag en zit niet te piekeren dat je de enige alleenstaande zal zijn in het gezelschap. Je kan natuurlijk zelf ook nog een feestje plannen waar je op kan uitnodigen wie je wil. Eventueel nodig je alleen maar alleenstaande uit. Ga dan vooral niet zielig zitten doen over jullie single zijn. Ik zou zelfs durven voorstellen mensen van wie je weet dat ze dit veelvuldig doen niet op je gastenlijst te zetten.

Feesten tijdens de Kerst

Tijdens deze periode zijn er feestjes genoeg. Een feestje van het werk, eentje van de sportclub en ga zo maar door. De keuze is helemaal aan jou naar welke je feestjes je gaat en welke niet. Je moet met niemand overleggen. Als je gaat kan je weer nieuwe mensen onmoeten. Waarom niet een beetje flirten de stemming is meestal toch al wat feestelijker en losser dan op andere momenten van het jaar. En waarom niet gewoon uitgaan tijdens de feestdagen met een vriend(in) bijna alle mannen/vrouwen die je tegenkomt zijn single. Want als hij/zij bezet was, zat hij/zij nu bij zijn/haar schoonouders aan het kerstdiner en stond hij/zij hier niet met jou te praten.

Op vakantie als single

Of wat had je gedacht van Kerst te vieren op een zonovergoten strand. Sluit aan bij een groepsvakantie al dan niet uitsluitend voor singles. Nog een voordeel aan single zijn. Je zal makkelijker een last minute vinden voor één persoon dan een heel gezin.

datingsites en de kerstperiode

Sommige datingsites organiseren speciale evenementen met de eindejaarsperiode. Op 31 december is er in Hoofddorp (Nederland) een singles feest georganiseerd door relatieplanet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.