Datingcadeau doe een date cadeau

datingcadeau doe een date cadeau

Wel al eens een date cadeau willen doen aan één van je vrienden of vriendinnen? Ken je iemand die een duwtje in de rug nodig heeft om de stap naar het online daten te zetten. Nu is dit mogelijk via “Datingcadeau”. Je kan een cadeaubon aankopen die 10 dagen en full-membership op Relatieplanet geeft. De ontvanger kan de cadeaubon online verzilveren en 10 dagen over alle functies in Relatieplanet beschikken en op zoek gaan naar een geschikte date.

Wat is Datingcadeau?

Met Datingcadeau geef je iemand de mogelijkheid een leuke date te vinden via www.relatieplanet.nl. Je geeft dus iemand een date cadeau.
Datingcadeau geeft recht op een 10 dagen full-membership op Relatieplanet, waar de ontvanger een eigen profiel kan aanmaken en op zoek kan naar een leuke date. Datingcadeau bestaat uit een cadeaukaart en is verpakt in een mooie geschenkverpakking. Het cadeau is één jaar geldig vanaf de dag van aankoop en is online te verzilveren via relatieplanet.

Wat is Relatieplanet?

Relatieplanet is de meest bezochte datingsite van Nederland en België met op elk moment van de dag duizenden Nederlandstalige singles online. Met meer dan 3 miljoen leden mag Relatieplanet zich de grootste datingsite van Nederland noemen.
Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en….. Relatieplanet werkt!
“Datingcadeau” is verkrijgbaar bij alle filialen van Primera, Videoland en Moviemax en is is ook gewoon online te bestellen via deze link. Doe vandaag nog iemand een date cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.