Interraciale seks uit de doeken gedaan

interraciale seks

JC Davies heeft onderzoek gedaan naar interraciale seks. Ze heeft heeft haar boek vorm gegeven door honderden interviews en eigen ervaring.

Interraciale seks

Zijn zwarte mannen goed bedeeld? Maken Zuiderse lovers hun reputatie waar en kennen Indiase mannen de Kama Sutra uit het hoofd? JC Davies, een New Yorkse dame, onderzocht een heleboel mythes over mannen van verschillende rassen. Haar slaapkamergeheimen geeft ze prijs in het nieuwste boek ‘I Got The Fever: Love, What’s Race Gotta Do With It?

Interraciale seks nog taboe

Een blanke vrouw die over haar datingervaringen met mannen van andere rassen spreekt, het veroorzaakt een storm in het conservatieve Amerika. Al op de cover poseert ze met een groep halfnaakte mannen uit verschillende rassen. Gebaseerd op honderden interviews doorheen Amerika en uit eigen ervaringen, beweert ze in staat te zijn een aantal politiek incorrecte antwoorden te geven op enkele bedgeheimen.Zo geeft ze een antwoord op de vraag of Aziatische mannen hun vrouwen echt als onderdanig beschouwen, een Indiër de Kamu Sutra waarmaakt, een latinlover zijn reputatie alle eer aandoet en of joodse mannen echt zo goedkoop zijn tussen de lakens. Ook het aloude cliché dat zwarte mannen welvoorzien zijn, wordt haarfijn uit de doeken gedaan.

Haar uiteindelijk verdict valt te lezen in het boek, al geeft ze tijdens haar promotierondje wel mee dat latino mannen best wel macho en bezitterig zijn. Aziaten zijn rommel tussen de lakens en zwarte mannen beschikken wel degelijk over stevig materiaal. De expressie van haar Iraans-Joods vriendje beschrijft ze als ‘terroristisch gezicht’. Subtitels als Salsa Fever, Yellow Fever, Jungle Fever, Curry Fever en Shiksa Fever verwijzen naar haar verlangen of ‘koortsige’ zoektocht naar verschillende rassen.

Echte manier Davies, 42, vertelde de New York Post: “Niemand heeft de ballen om over seks en cultuur te schrijven op een echte manier”, vertelt ze aan the New York Post. “Je moet al een heuse professor zijn met diagrammen en grafieken om het thema op tafel te gooien”.Haar boek doet alvast stof opwaaien: critici vinden haar beweringen racistisch en ronduit beledigend.

bron: hln

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.