Relatie.nl, duurzame relatie, vriendschap

duurzame relatie

Relatie.nl richt zich specifiek op singles in Nederland en Belgie. Relatie is de ideale dating-site voor serieuze singles op zoek bent naar een duurzame relatie, vriendschap of date. Relatie hanteert hiertoe een aanpak die anders is dan bij andere dating-sites. Zo kun jijzelf precies instellen wie jou wel en wie jou niet mag benaderen. Dat betekent dat leden die niet voldoen aan jouw criteria je niet kunnen mailen en je uitsluitend berichten krijgt van singles waarnaar jij op zoek bent.
Als jij je inschrijft bij Relatie kun je op een vertrouwde en veilige manier kennis maken met andere singles die net als jij op zoek zijn [useful_banner_manager banners=12 count=1]naar een partner. Uiteraard is je privacy hierbij gegarandeerd. Elk profiel bij Relatie is actief en heeft een foto. We vermoeien je niet met inactieve profielen of profielen zonder foto. Domweg omdat dergelijke profielen helemaal niets toevoegen aan jouw zoektocht naar de ware liefde.
Andere dating-sites doen vaak geheimzinnig over de kosten die verbonden zijn aan je membership. Relatie.nl niet. Gratis inschrijven is weliswaar mogelijk maar contact is slechts mogelijk op het moment dat jij bepaalt dat je gebruik wilt maken van onze betaalde service en full member wilt worden. Relatie is daarbij ook nog eens veel voordeliger dan andere dating-sites. Je membership is altijd met een simpele muisklik en op elk moment stop te zetten via de site. Simpel, helder en overzichtelijk![useful_banner_manager banners=12 count=1]

Wie bij ons ingeschreven staat mag rekenen op een uitstekende service. Voor vragen of advies is onze klantenservice 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met uiterste zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur een antwoord terug van ons. Op werkdagen kun je Relatie tijdens kantoortijden van 09.00 t/m 17.00 ook gewoon per telefoon bereiken.

Naam datingwebsite Relatie.nl
Welke landen Nederland en België
Doelgroep  singles op zoek bent naar een duurzame relatie, vriendschap of date
Gratis member De mogelijkheid gratis aan te melden en een profiel aan te maken, berichten ontvangen en lezen en onbeperkt andere profielen bekijken.
Prijs leden tussen de € 17,50 tot 6,50 per maand naargelang de periode van full membership
Aantal leden Nieuwe datingsite die alle nieuwe members tot 1 december 3 maand gratis full membership geeft.
Zoekmogelijkheden Met uitgebreid zoeken kunt u alle beschikbare zoekcriteria aangeven, waaronder lengte, gewicht, kleur ogen, opleiding etc. Ook zoeken op trefwoorden in de omschrijving van de profielen in mogelijk
Berichten versturen via intern systeem.
Chat / Webcam chat
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s
Extra Als betalende lid heeft u toegang tot de hele site. U kan meer foto’s bekijken, onbeperkt chatten, berichten verzenden, … zie ook overzicht onderaan.

[useful_banner_manager banners=12 count=1]

Relatie.nl gaat 1 december online. Schrijf je nu in!
En verdien 3 maanden gratis full membership

 

  • Nu inschrijven is 3 maanden gratis full membership t.w.v. € 37,50

 

 

 

  • 100% betrouwbaar en veilig. Jouw privacy is gegarandeerd

 

 

 

  • Telefonische helpdesk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

 

 

  • Uniek: Jij bepaalt zelf wie wel en wie niet met jou contact kan opnemen!

Lidmaatschap

Nadat jij je gratis hebt ingeschreven bij Relatie.nl kun je op jouw gemak en geheel vrijblijvend meer te weten komen over Relatie.nl. Ben jij net zo enthousiast geworden als onze andere leden en wil je ook gebruik maken van onze volledige dating service? Neem dan een full membership.

Gratis Full
Berichten ontvangen en lezen
Je eigen profiel aanmaken en foto’s plaatsen
Onbeperkt profielen en foto’s bekijken
Zelf bepalen wie contact met jou mag opnemen
Onbeperkt berichten versturen en 1 op 1 chatten
Voorrang in de zoekresultaten
De mogelijkheid om leden te verbergen
Zien welke leden jouw profiel hebben bekeken
Alle foto’s bekijken
Zien wie Full en wie Gratis lid is

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.