Vrouwen meer seksueel avontuurlijk

Vrouwen meer seksueel avontuurlijk

Dirty talk en seksueel avontuurlijk zijn lijkt gemakkelijker te zijn voor vrouwen. Dit blijkt uit een onderzoek dat gevoerd is door” K-Y’s Good in Bed”. Uit het onderzoek bleek niet alleen dat vrouwen meer experimenteren in bed maar ook meer aan dirty talk doen en hun fantasieën delen met hun bedpartner. Alle deelnemers aan de rondvraag waren in een relatie en geven aan dat ze liefst seks hebben met het licht aan, sexy lingerie dragen, seks hebben op verschillende plaatsen al dan niet in de woning en het gebruik van stimulerende crémes en gels wel weten te smaken. Wel bleek dat vrouwen hun grens verder lag dan die van de mannen.

Vrouwen meer seksueel avontuurlijk

Volgens Kirsten Mark zal dit bij velen als een verrassing komen. Uit het onderzoek blijkt dat het beeld van de preutse vrouw niet klopt met de werkelijkheid. Ook blijkt een seksueel meer avontuurlijk koppel meer kans op slagen hebben. Dit heeft te maken met een seksueel bevredigende relatie. Vrouwen voelen zich vaker seksueel bevredigd in hun relatie, maar zijn toch eerder verveeld. Die verveling leidt bij 25 procent van de respondenten tot vreemdgaan. Mannen zijn, in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, trouwer.
Ruim zestig procent van de vrouwen wil graag nieuwe dingen in bed proberen om hun seksleven interessant te houden. De helft van de koppels kijkt samen naar porno om hun seksleven een extra impuls te geven. Tevens blijkt uit het onderzoek dat een koppel dat avontuurlijker is in bed langer bij elkaar blijft.

Een gedachte over “Vrouwen meer seksueel avontuurlijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.