Leer online daten met datingcollege


Leer online daten met datingcollege. Heb je ook probleem met de juiste profieltekst op te stellen? Weet je niet hoe je de aandacht moet trekken van de juiste mensen op een datingsite? Trekt je profiel steeds de foute mensen aan? Kortom je hebt het gevoel dat online dating niet werkt en je kan wat hulp gebruiken. Dan is datingcollege een oplossing voor je. Maak dan gebruik van ons training materiaal van datingcollege en leer op een leuke en effectieve manier hoe je veel succesvoller online kunt daten. Beter weten is beter daten! Leer online daten kan iedereen. Met de juiste tips is alles mogelijk en zal je veel succesvoller zijn in het vinden van een online date

Leren online daten

Je hebt de keuze uit verschillende type datingcolleges. Zo kun je leren in je eigen tempo, vanuit huis of op locatie wanneer jij dat wilt. Een ding hebben de verschillende colleges gemeen: ze zijn echt leuk om te volgen én ze bieden je gegarandeerd nieuwe inzichten en inspiratie. Ga nu naar de site voor de diverse mogelijkheden.
datingcollege is een initiatief van Relatieplanet en datingcoach Denise Janmaat. Het doel van onze datingcolleges is om singles die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie, handvatten te bieden waarmee ze doelgericht online kunnen daten.
Het is zeker niet zo dat het online college enkel nuttig is als je lid bent van relatieplanet. De aangeleerde technieken en tips zijn ook bruikbaar op andere online dating sites.
Er zijn drie soorten colleges beschikbaar.

Leer online daten met het e-college

Het E-College is bijzonder geschikt als je zelfstandig wilt leren waar en wanneer het jou uitkomt. In elf overzichtelijke hoofdstukken leer je via ons E-college op een leuke manier hoe je beter om kunt gaan met het fenomeen online daten. In één van de hoofdstukken staan we bijvoorbeeld stil bij hoe je je eigen profiel beter kunt opstellen. En we leggen uit hoe je het beste contact kunt leggen met de ander, en hoe je het beste van online naar offline contact kunt gaan.

Leer daten met het hoor-college

De Hoor-colleges worden meerdere keren per week live gegeven door onze datingcoach Denise Janmaat. De colleges zijn te volgen via je eigen telefoon. Tijdens het college licht Denise de theorie toe aan de hand van verschillende profielen van singles die participeren in het betreffende college. Wanneer jij bij de inschrijving aangeeft dat ze jouw profiel als voorbeeld mag gebruiken, is de kans groot dat je extra persoonlijke tips van haar krijgt. We hebben in totaal twaalf Hoor-colleges voor je ontwikkeld met thema’s als ‘Hoe beschrijf je jezelf’, ‘Hoe selecteer je de Members die bij je passen’ en ‘Wat kun je allemaal over iemand ontdekken in het profiel’. Elk Hoor-college duurt 45 tot 60 minuten.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

Leer online daten met de workshop

Met de workshop Internetdaten ‘Succesvol Je Droompartner Vinden’ leer je in 1 middag alles wat je nodig hebt om nu je partner te vinden. Samen met de andere singles die deelnemen, ga je onder leiding van onze ervaren Datingcoach veel leren én meteen in de praktijk brengen tijdens de oefeningen. Als je naar huis gaat, kun je thuis zelfstandig verder; je hebt alle tips gekregen om meteen je partner te gaan vinden. Je merkt direct hoe heerlijk het voelt als je de juiste flow gevonden hebt. Leer online daten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.