6 reden om online een lief te zoeken

online datenWelke reden zijn er om online een lief te zoeken? Een lief zoeken via het internet? Dat is niets voor mij! Veel singles hebben dit zinnetje ooit wel eens gebruikt. Hoogstwaarschijnlijk hebben sommigen van hen later alsnog een datingprofiel aangemaakt. Wij leggen uit waaraan je kan merken dat het tijd is om je kans te wagen online.

1. Je ontmoet geen nieuwe mensen meer

Je hebt je collega’s en je beste vrienden… maar dat is het ook. Hoog tijd om je netwerk uit te breiden,via online daten maak je meer kans om een potentiële partner te ontmoeten en een fijne tijd krijg je er gratis bij.
[useful_banner_manager banners=1 count=1]

2. Je zoekt een manier om je ex te vergeten

Zolang je niemand anders vindt, is het mogelijk dat je je blijft vastklampen aan het verleden. En zo doe je jezelf veel pijn.

3. Je wil dolgraag dat nieuwe restaurant uitproberen

Ja, je kan wel met een vriend(in) uit eten gaan, maar dat is net niet zo gezellig als met een potentiële partner. Alleen een tafeltje reserveren kan ook, maar dat vinden veel singles nog minder leuk.

4. Al jouw vrienden hebben een relatie

Je gunt het ze van harte, maar je verlangt intens tot je zelf iemand vindt om bijzondere momenten mee te beleven.

5. Je vindt ‘jagen’ tijdens het uitgaan niet meer leuk

Wellicht heb je in het verleden – al dan niet in nuchtere toestand – iemand proberen te verleiden tijdens een avondje uit. Dat lijkt je nu minder interessant omdat je elkaar in een club of danscafé toch niet begrijpt en er veel mannen en vrouwen naartoe komen voor een flirt.

6. Je baalt ervan als vrienden je proberen te koppelen

Weten je vrienden echt voor de volle honderd procent wat je zoekt in een partner? Wellicht niet. Als ze je toch blijven koppelen aan onaantrekkelijke types, kan je maar beter zelf op zoek naar een partner. Al is het maar om van hun gezaag verlost te zijn.
Zoek verder op onze site naar een datingsite die bij je past.
Relatieplanet.nl is een goede site om te starten met heel veel leden in Nederland en België.

Bron: Het Nieuwsblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.