Casual daten nog altijd populair

Casual datingCasual daten is nog altijd populair. We zijn specialist in de liefde en relaties, maar we weten niet altijd wat er tussen de lakens gebeurt van koppels die elkaar via online dating sites hebben leren kennen. Gelukkig heeft een casual daten site een paar dingen duidelijk gemaakt dankzij een onderzoek over liefde, sex en relaties. Ze hebben meer dan 5000 mensen ondervraagd over hun sex leven…en dit is het resultaat:[useful_banner_manager banners=8 count=1]

Casual dating

Waar gaan de statistieken over?

 • De meeste algemene sexuele fantasieen worden door veel mensen gedeeld: Meer dan een kwart van de ondervraagden fantaseert over sex met meer dan een persoon gevolgd door sex hebben op een ongebruikelijke plaats (ook meer dan 25%). Een andere populaire sexuele fantasie, rollenspel, is een hit voor 10% van de ondervraagden.
 • Behalve informatie te verkrijgen over wat mensen fantaseren op dit gebied, heeft de casual dating site ook onderzocht wat mensen eigenlijk doen en hoe vaak ze het doen. De meest frequente antwoord is eens per week voor bijna de helft van de ondervraagden, terwijl 17% het voor elkaar krijgt om elke dag sex te hebben. Op de iets negatievere kant van de schaal heeft 5% sex slechts een keer per maand en 17% minder vaak dan twee keer per jaar! Dit is een vraag waar de antwoorden sterk varieerden per land waar bijvoorbeeld meer Italianen dan Duitsers een keer per dag sex hebben.
 • Hetzelfde geldt voor groepssex; hierin zijn de Noren erg avontuurlijk. Evenmin zijn de resultaten, als je naar de cijfers kijkt van elk land, erg indrukwekkend. 20% van de mannen en 12% van de vrouwen zeggen dat ze weleens groepssex hebben gehad.
 • Voor die mensen die denken dat je geen sex moet hebben tijdens je eerste date, omdat het de kansen op een relatie verkleint, zullen de resultaten van de volgende vraag interessant zijn. 27% van alle ondervraagden zegt een one night stand gehad te hebben die tot een langdurige relatie is uitgegroeid.
 • Echter, als je eenmaal een relatie hebt, is het beter om discreet om te gaan met alles wat er voorbijkomt. Niet alleen zoenen of sex wordt als vreemdgaan gezien in deze dagen – 64% van de mannen denkt dat online flirten niet als ontrouw tegenover de partner wordt gezien en alleen 36% van de vrouwen vindt dat ook (dus de rest zal het zeker niet op prijs stellen als ze erachter komen dat hun vriend online aan het flirten is…).
 • Aan de andere kant kan je als je single bent afgaan door te flirten! 36% van de ondervraagden gebruikt datingsites om aan casual dating te doen, te flirten of een erotische conversatie te hebben. Daarentegen gebruikt 30% online dating om liefde te vinden (alhoewel, we zijn erachter gekomen dat casual daten kan uitgroeien tot een relatie). Sites zoals Ondeugend Daten bieden de mogelijkheid om discreet contacten te leggen
  [useful_banner_manager banners=6 count=1]
 • Sociale netwerken zijn zich nu sterk aan het ontwikkelen, maar ze worden niet als een plaats gezien waar je een partner kunt vinden.
  Alleen 15% van de mannen en 10% van de vrouwen gebruiken sites zoals Facebook om een sex partner te vinden. Dat is waarschijnlijk waarom casual dating zo populair is: bijna de helft van de ondervraagden zegt dat ze aan casual daten hebben gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.