Pimp je online datingprofiel

online datingprofiel relatieplanet

Je online datingprofiel moet opvallen en je doen opmerken in de massa. Je online datingprofiel dus wat pimpen kan geen kwaad. Er is al veel geschreven over het opstellen van een online datingprofiel, ook op deze site. Zo is er de post over “Tips voor contactadvertenties en eerste contacten”. In onderstaande artikel van

Tips om je online datingprofiel aantrekkelijker te maken.

Online daten is populair. Steeds meer mensen wagen de stap en maken een persoonlijk profiel aan op een datingsite. Veel mensen weten echter niet goed hoe ze hun profiel zo optimaal mogelijk kunnen invullen. Hoe val je op tussen de massa? Vrouwonline geeft je drie tips voor een aantrekkelijker profiel.

Tip 1: ga voor een stralende profielfoto

Ook al roept iedereen vaak van niet: de profielfoto is voor een kwart van de online daters het belangrijkste onderdeel van het profiel. Als je een foto ziet, is de eerste indruk vaak al bepalend. Zorg voor een [useful_banner_manager banners=8 count=1]aantrekkelijke foto door te glimlachen. Een lachend gezicht is aantrekkelijker en motiveert andere vrijgezellen om contact met je te maken.

Tip 2: schrijf een zelfverzekerde profieltekst

De lastigste klus is waarschijnlijk je profieltekst. Houd het kort en bondig, gebruik geen vage termen. Probeer bijvoorbeeld ambities te omschrijven en je ultieme droom te benoemen. Dit geeft een beter beeld dan dat je praat over ‘enthousiast, spontaan en zorgzaam’. Online is bijna iedereen dat volgens hun profiel. Straal vertrouwen en positiviteit uit, dit roept positieve gevoelens op bij de ander. Wees niet te overdadig met het delen van informatie, zo maak je iemand nieuwsgierig!

Tip 3: kies een opvallende gebruikersnaam

Om een beetje anoniem te blijven en origineel te zijn, gebruik je een naam die wat over je persoonlijkheid zegt. Als je gek bent op humor, kies dan een grappige naam. Als je dol bent op snowboarden, doe daar dan iets mee. Wees creatief: het zou zo maar een aanleiding kunnen zijn tot een nieuwsgierig berichtje van de prins op het witte paard.

Bron: nu.nl

Lees ook onze post over een beter datingprofiel opstellen in 11 stappen.

Een gedachte over “Pimp je online datingprofiel”

  1. Pingback: Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.