Toyboy, ze hebben ook nadelen.

toyboy ook nadelen
Dat veel vrouwen wel voor een toyboy willen gaan wisten we al langer maar wat zijn nu de nadelen van een toyboy? Hij zal je misschien een bevredigend seksleven bezorgen maar op andere vlakken zal hij je eerder teleur stellen. Het is maar wat je verwachtingen van een toyboy zijn. Als je bij de aanvang al weet wat je te wachten staat kan je al niet teleurgesteld geraken.
Artikel zoals het in het nieuwsblad is verschenen.
“Vrouwen als Jennifer Lopez die een relatie beginnen met een veel jongere man hebben misschien wel een bruisend seksleven, op andere vlakken stelt een toyboy dan weer teleur. Wij overlopen op welke vlakken ze verschillen van rijpere mannen.
Hij belt niet als hij het belooft
‘Ik geef je nog een belletje’ of ‘Ik laat je zeker iets weten’ moet je met een korreltje zout nemen als je met een jongere man uitgaat. Oudere mannen daarentegen komen hun beloftes meestal wel na. 

[useful_banner_manager banners=8 count=1]
Hij trakteert zelden
Een jonge vlam heeft – op enkele uitzonderingen na – nog niet zo’n carrière kunnen opbouwen als een oudere man. Dat zorgt ervoor dat je wellicht zelden op een chic diner getrakteerd zal worden. Een puntzakje frieten misschien?

Hij heeft weinig inlevingsvermogen
Jonge mannen zijn vaak geconcentreerd bezig met hun eigen leven. Zo geconcentreerd zelfs dat ze vergeten te vragen hoe jouw dag was. Een man van jouw leeftijd of ouder zal die fout minder maken – hij heeft wellicht enkele exen meer dan een toyboy die hem geleerd hebben wat inlevingsvermogen precies inhoudt.

Hij blijft uit je buurt als je ziek bent
Mannen die nog niet helemaal ontgroend zijn, vrezen dat ze zelf ziek zullen worden als ze in contact komen met een zieke. Volwassen types denken daar wellicht ook aan, maar niets houdt hen tegen om hun vriendin te vertroetelen (lees: een boeketje bloemen, een kop warme chocomelk, hoofdkussens opkloppen) tot ze weer beter is.[useful_banner_manager banners=6 count=1]

Hij kijkt niet in de toekomst
Natuurlijk bestaan er dolverliefde toyboy’s die hun leven willen delen met hun oudere partner, maar de kans dat je speeljongen er vandoor gaat als je over kinderen en een eigen huis begint is net iets reëler.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.