Vrouwen daten meerdere mannen

vrouwen daten meerdere mannen

Vrouwen daten meerdere mannen. De algemene opvatting is dat mannen vaak daten en met meerdere vrouwen tegelijk in contact zijn. Niets is nu minder waar blijk uit een onderzoek van de vrouwensite femalefirst uit de UK. Gemiddeld daten vrouwen dus ongeveer 24 mannen per jaar. Blijk dat de ook bijna de helft van de vrouwen een “friends with benefits” heeft met wie ze contact opnemen als ze niet aan het daten zijn.

Of je nu op zoek bent naar iets serieus of gewoon zin hebt in een verzetje: daten is spannend en leuk. Bovendien blijf je doordat je date gemotiveerd om goed voor jezelf te zorgen. Vrouwen daten meerdere mannen. Gemiddeld daten vrouwen 24 verschillende mannen per jaar!

Thuissituatie

Vooral vrouwen die met vrienden of huisgenoten wonen zijn actief in het datingcircuit (42 procent). Iets meer dan 1 op de 5 woont nog bij haar ouders en de overige  ladies wonen alleen.

Vrouwen daten meerdere mannen

Niet alleen mannen zijn goed in het jongleren van meerdere vrouwen tegelijkertijd. 60 procent van de vrouwen gaf toe dat ze vaak meerdere mannen tegelijk daten. Een vijfde doet dat omdat ze verwacht dat mannen dit ook doen. Een kleinere hoeveelheid vrouwen (16 procent) gaf aan niet te kunnen kiezen tussen de mannen die ze regelmatig ziet. Gemiddeld gaat een vrouw per maand met twee mannen op date, wat inhoudt dat ze uiteindelijk jaarlijks uitkomt op 24 mannen. Vrouwen daten dus meerdere mannen op dezelfde moment en kunnen ook niet kiezen tussen hun dates. Ze gaan dus meer voor fun en losse casual relaties.

[useful_banner_manager_banner_rotation banners=1,2]Toen werd gevraagd waarom één man niet voldoende is, gaf één op de drie vrouwen aan dat daten niet betekent dat je exclusief met iemand bent. Ruim een kwart zei het gewoon spannender te vinden, waarschijnlijk is daarom bijna de helft van de vrouwen ook verwikkeld in een friends with benefits-situatie. Deze mannen bellen (of sexten ?) ze wanneer ze niet aan het daten zijn.

Er is niets mis met een beetje plezier toch? Probeer wel iedere keer een originele date te verzinnen.

Bron: femalefirst.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.