serieuze relatie als voornemen voor 2013

serieuze relatie

Een serieuze relatie in het jaar 2013. Het grote voornemen onder singles voor het jaar 2013 is serieus op zoek te gaan naar een nieuwe partner. singlessite.nl heeft een rondvraag gedaan onder 750 singles en daar kwam het voornemen om serieus op zoek te gaan naar een nieuwe relatie meeste voor. Op de tweede plaats staat een ander veel voorkomend voornemen en dat is meer sporten. Afvallen en stoppen met roken komen ook in de top 9 voor.

Ook single Nederland heeft goede voornemens gemaakt en de voornaamste betreft de liefde. Het merendeel van hen heeft in 2013 als prioriteit het zoeken en vinden van een nieuwe partner. Meer gaan sporten en het uitbreiden van sociale contacten komen op een tweede en derde plaats. Dit blijkt uit een korte enquête van online magazine Singlessite.nl onder 750 singles. Van alle ondervraagde singles heeft 65 procent goede voornemens gemaakt. Deze zien er als volgt uit:
relatieplanet koppel
1. Serieus op zoek naar een nieuwe partner
2. Meer sporten
3. Uitbreiden sociale contacten
4. Afvallen
5. Minder alcohol drinken
6. Vaker nee durven zeggen
7. Promotie maken
8. Meer aandacht schenken aan familie, vrienden
9. Stoppen met roken

Slagingskans voornemen serieuze relatie

Hoe groot is de kans dat vooraf bedachte goede voornemens daadwerkelijk slagen? Van alle ondervraagden had 32 procent ze vorig jaar wel gemaakt en wist deze ook naar tevredenheid uit te voeren. Nog eens 22 procent had wel goede voornemens maar slaagde er helaas niet in om ze in de praktijk te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.