Singlesfeest van Relatieplanet

singlesfeest relatieplanet

Relatieplanet organiseert weer een Singlesfeest in e Claus Event Center.
Op vrijdag 25 januari 2013 organiseert Relatieplanet Dating een bruisend Singlesfeest in het roemrijke Claus Event Center te Hoofddorp Kom ook en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance! Leef je heerlijk uit in onze intieme, sfeervolle zalen. Bruisend entertainment voor iedereen! Dit is dé kans om kennis te maken met vele andere leuke singles. Deur open vanaf 21:00 tot 03:00 uur. Zoals de voorgaande singlesfeesten kan je kiezen uitverschillende zalen met elk zijn eigen activiteit en sfeer. Zin in een rustige avond en een gezelige babbel volledig uit de bol gaan en lekker feesten. Het kan allemaal in één van de 7 zalen. Je kan meer info vinden via de website van Relatieplanet en op het tabblad “feest” klikken. Daar kan je ook dadelijk online je toeganskaart voor het Singlesfeest aankopen.

Gratis Speeddaten op Singlesfeest

Nieuw is het gratis speeddaten als je naar het singlesfeest van relatieplanet komt.
Lijkt het je leuk en spannend om in korte tijd een 10-tal leuke single mannen of vrouwen te ontmoeten? Of vind je het aanspreken van medesingles nog niet zo makkelijk? Neem dan tijdens het Singlesfeest deel aan onze gratis Speeddate Experience.
Je kan je best vooraf (en tijdens het Singlesfeest bij open plaatsen) aanmelden voor één van de volgende drie rondes:

Ronde 1: 21.30 – 22.30 uur: m/v 45 +
Ronde 2: 22.45 – 23.45 uur: m/v 30 – 45 jr
Ronde 3: 12.00 – 01.00 uur: m/v 25 – 35 jr

Interesse? Meld je nu o.v.v. “Aanmelding speeddate Singlesfeest” aan via speeddate@relatieplanet.nl met je volledige naam, leeftijd en de gewenste ronde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.