Datingsite met groot geschapen mannen

groot geschapen mannen

Nu ook een speciale datingsite voor vrouwen die op zoek zijn naar groot geschapen mannen. Op 7orbetter.com kunnen mannen zich aanmelden die een penis hebben die minimaal 17,92 cm groot is. Rare afmeting hoor ik je al zeggen. Het gaat om mannen van minimaal 7 inches zijn voorzien. Vrouwen die van groot geschapen kunnen dus nu ook terecht op een speciale datingsite. Naast de afmeting van hun penis moeten ze ook aangeven of ze wel of niet besneden zijn.

De site is gelanceerd door Steve Pasternack, hij initieerde eerder SugarDaddie.com. 7OrBetter.com belooft vrouwen meteen te kunnen zeggen of de man in kwestie in huis heeft wat zij verlangen. Volgens de site is “tijdverspilling” dan ook verleden tijd.

De datingsite bestaat al een paar jaar. Maar behoefte aan een man met een grote penis hebben vrouwen nog steeds, zo bleek uit onderzoek waar vrouwonline eerder over berichtten. Vrouwen blijken een een penis die tussen de 12,8 en 14,2 centimeter lang is in slappe toestand, het meest aantrekkelijk. Dat blijkt uit onderzoek van Australische wetenschappers die met behulp van een computermodel een berekening hebben gemaakt.

Voor het onderzoek van de Australian National University beoordeelden 105 vrouwen die gemiddeld 26 jaar oud waren levensgrote computeranimaties van verschillende mannenlichamen op seksuele aantrekkingskracht. De lichaamslengte, het postuur en de penislengte van de lichamen (in slappe toestand) varieerde steeds.

De grootse penis (13 centimeter) werd als meest aantrekkelijk bevonden. Is de penis groter dan 14,2 centimeter, dan neemt de aantrekkelijkheid af. De resultaten van de studie zijn gepubliceerd in Proceedings of the National Academy of Sciences.

Voorlopig is er voor Nederland en België nog geen site voor vrouwen die groot geschapen mannen zoeken. Je kan wel al op zoek gaan naar een date op een volwassen datingsite. Eventueel is ook Adult Friend Finder een optie.

groot geschapen mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.