Cougar Patricia Paay

patricia paay cougar love

Cougar Patricia Paay is de presentatrice van het nieuwe programma Cougar Love dat op 10 oktober van start ging. De kijcijfers zijn geen groot succes te noemen.
Cougar Patricia Paay hoopt een taboe te doorbreken met haar nieuwe programma. In Cougar Love duikt ze in de wereld van de zogenoemde cougars, oudere vrouwen die op jonge mannen jagen. “Ik hoop wel dat vrouwen zich wat vrijer voelen om zich daar niet voor te schamen”, zegt de 64-jarige oud-zangeres, Nederlands bekendste cougar.
“Cougars zijn vaak ook hele interessante, zelfstandige en succesvolle vrouwen. Vaak zakenvrouwen en die zitten helemaal niet te wachten op een man die voor hen moet zorgen”, legt ze uit voor de camera van Novum Nieuws. “Ik hoop wel dat we de vrouw ook een beetje opvoeden, dat het allemaal mag.”

Paay geeft toe dat liefde in de cougarrelatie niet op nummer een staat. “Ik denk niet dat we zitten te wachten op ‘ik hou van jou’. Dat hebben we waarschijnlijk allemaal al gehad. En als je wat ouder bent dan zeg je dat ook niet meer zo snel”, zegt ze. “Natuurlijk hou je van die persoon, van de mens, maar ik geloof dat je er anders in zit.”

Cougar Patricia Paay in Cougar Love

Vol verwachting telt Patricia Paay af naar de lancering van haar nieuwe televisieprogramma Cougar Love op het Nederlandse TLC. Niet alleen omdat ze toe is aan vers persoonlijk succes op de buis, ook vanwege de gewenste imagoverbetering die ze met haar openhartige portretten van (andere) cougars – oudere vrouwen die het aanleggen met veel jeugdiger minnaars – voorziet.

“Vooropgesteld, dit programma gaat niet over mij, maar over vrouwen die net als ik een jongere vriend hebben. In zes afleveringen presenteren we er twaalf. Ik denk dat wie er een aantal heeft gezien, veel positiever gaat denken over deze vrouwen”, aldus de Nederlandse kampioen der cougars, zelf als 64-jarige al
vier jaar gekoppeld aan de 35 jaar jongere Nicky van Dam, na een eerder langdurig huwelijk met de 15 jaar jongere Adam Curry.

Vragend en kijkend naar de ervaringen van ‘lotgenoten’ heeft Paay wel een aantal onderlinge overeenkomsten kunnen vaststellen. “Het zijn eigenlijk stuk voor stuk vrouwen die heel wat hebben meegemaakt, maar toch niet bij de pakken zijn gaan neerzitten en ook niet meer afhankelijk willen zijn. Ze zijn allemaal buitengewoon levenslustig en hebben daarbij verschrikkelijk veel humor, wat het programma vanzelf luchtiger maakt dan ik zelf vooraf had gedacht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.