oudere vrouwen met jongere mannen

oudere vrouw met jongere man

Oudere vrouwen met jongere mannen. Uit een onderzoek bij duizend Nederlanders blijkt dat 8 op de 10 mannen heeft al we eens gezoend heeft met een oudere vrouw.
6 op de 10 mannelijke ondervraagden zou wel een een seksueel avontuur willen hebben met een oudere vrouw en die hebben dat dan ook meestal al gedaan want ook 6 op de 10 mannen geeft aan al het bed te hebben gedeeld met een vrouw die 5 tot 15 jaar ouder is dan hen.
Als er naar zoenen wordt gevraagd blijkt dat 8 op 10 mannen al met een oudere vrouw heeft gezoend en bij de vrouwen loopt dit zelfs op tot 9 op de 10 vrouwen die een jongere man hebben gezoend. 9 op de 10 is toch wel een aanzienlijke aantal dat ook laat zien dat er best wel veel vrouwen in zijn voor een liefdesavontuurtje of een ver doorgedreven flirt met een jongere man.

oudere vrouwen met een jongere man

Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim duizend Nederlanders, uitgevoerd door Panelwizard. 62 procent van de mannelijke respondenten droomt weleens over een seksuele ervaring met een oudere vrouw.
Vier van de vijf mannen heeft wel eens gezoend met een oudere vrouw en 63 procent heeft wel eens het bed gedeeld met een vrouw die minstens vijf jaar ouder is. Een op de vijf mannen zou best wel eens zoenen of seks willen hebben met de moeder van een vriend. En 4 procent heeft wel eens seks gehad met een docente.
Zoenen
90 procent van de ondervraagde vrouwen heeft met een jongere man gezoend. Maar slechts zes procent van de vrouwen die nog geen ervaring heeft met een jongere man, zou dit wel willen.  Mannen die een intiem moment beleefden met een ouder vrouw, zijn gemiddeld vijf tot tien jaar jonger. Ze voelen zich aangetrokken tot oudere vrouwen, omdat zij meer ervaring hebben en zelfvertrouwen uitstralen.
Vrouwen zouden jongere mannen volgens het onderzoek speelser, ondeugender en ongeremder vinden dan mannen van hun eigen leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.