Vreemdgaan is van alle tijden

vreemdgaan

Vreemdgaan is van alle tijden. Volgens onderstaande artikel uit “HLN” zijn mannen vooral op zoek naar een vrouw met mooie ronde borsten en die dan ook nog een te vinden zijn voor orale seks. Het moet dus zijn dat veel mannen oraal niet aan hun trekken komen binnen het huwelijk. Vreemdgaan is dus een optie uit een gebrek aan seksuele bevrediging binnen het huwelijk of relatie. Voor veel gehuwde mannen zal dit geen verrassing zijn en zal vreemdgaan al vaker een optie zijn geweest.
Dat verklaart misschien ook het bestaan van datingsites zoals Secondlove of FuckBuddy.
Blijkt ook dat meer en meer vrouwen ook te vinden zijn  voor een avontuurtje met een andere man. Zij  zijn dan wel op zoek naar een intelligente en zelfverzekerde man die ook nog een goed gevoel voor humor moet hebben. Ik vraag me af of het deze vrouwen dan zijn die de nood aan orale seks van de mannen die op zoek zijn naar een partner om vreemd te gaan, gaan bevredigen.

Vreemdgaan is van alle tijd

“Belgische vrouwen die vreemdgaan zijn vooral op zoek naar een intelligente, zelfverzekerde man met een goed gevoel voor humor. Belgische mannen daarentegen zoeken humoristische vrouwen met mooie borsten die openstaan voor orale seks. Dat blijkt uit de geregistreerde Belgische profielen van Victoria Milan, een datingsite voor mensen met een relatie die op zoek zijn naar passie en avontuur.

De overspelsite werd vooral bekend door haar reclamecampagne met foto’s van koning Albert II en koning Filip. Dat leverde de site in enkele weken meer dan 20.000 registraties van Belgen op.

Wie?
Uit een analyse van die registraties kon de website een profiel opstellen van de Belgische vreemdgangers. De gemiddelde man is volgens Victoria Milan hoger opgeleid en werkzaam als zelfstandige.
Hoewel het grootste deel van de Belgische leden man is (79 procent), neemt het aantal vrouwen (nu 21 procent) steeds meer toe. Volgens Victoria Milan ligt dit vooral aan het feit dat vrouwen langer nadenken voordat ze zich op de site registreren. Opvallend is wel dat er in de leeftijdsgroep tussen 24 en 40 jaar procentueel meer vrouwen lid zijn dan mannen.Van waar?
Momenteel is 57 procent van de Belgische leden Vlaming en 43 procent Waal. Hiermee samenhangend: de meeste mannen komen uit de regio Antwerpen. Daarna volgen Oost- en West-Vlaanderen. Onder vrouwen is, na Antwerpen, Brussel de meest populaire regio.Wanneer?
Verder bleek ook dat de Belgische vreemdgangers vooral tijdens kantooruren op zoek gaan naar een passievol avontuurtje. Net vóór (11.00 – 12.00 uur) en na de lunch (14.00 – 15.00 uur) kent de website zijn hoogste bezoekersaantallen. Ook na 21.00 uur ziet de site een bezoekerspiek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.