vreemdgaan op vakantie

vreemdgaan op vakantie

Vreemdgaan op vakantie is iets dat heel vaak voor komt. Vakantie is het ideale moment om vreemd te gaan voor diegene die op reis gaan zonder partner. 1 op de 3 Britten die alleen op vakantie gaan zijn van plan om op reis hun partner te bedriegen. Vrouwen die met vriendinnen op vakantie gaan hebben meer kans een liefdesaffaire te hebben dan mannen die met vrienden op vakantie gaan.
Wel willen mannen liever met hun minnares op vakntie dan hun eigen vrouw. Dit lijkt me niet echt verwonderlijk.
Het is ook niet verwonderlijk dat vrouwen en mannen meer kans hebben om vreemd te gaan op vakantie dan thuis. Ze zijn dan immers op een plek waar niemand heb kent en is de kans dat de affaire uit zal komen bijzonder klein. Ook is iedereen op vakantie natuurlijk meer ontspannen en dat verhoogd de kans op vreemdgaan ook aanzienlijk. Indien je alleen op vakantie gaat en je van plan bent vreemd te gaan zijn online datingsites zeker een hulpmiddel. Denk maar aan adult friend finder waarmee de hele wereld bereikbaar vanop je pc thuis tijdens het plannen van je vakantie.

vreemdgaan op vakantie

De vakantie gebruiken we niet alleen om te ontvluchten aan de dagelijkse stress, maar velen willen dan ook weg van hun partner. De Britten gaan in het buitenland namelijk massaal vreemd.
Een derde van de Britten is van plan op vakantie zijn of haar partner te bedriegen, dat meldt de datingsite IllicitEncounters.com. Zes procent gaat zelfs vreemd terwijl ze met hun partner op reis zijn. Vrouwen die met hun vriendinnen eropuit trekken hebben meer kans een vakantieaffaire aan te gaan dan mannen die met hun vrienden op stap gaan.

Heren daarentegen nemen wel vaker hun minnares mee vakantie. Twee derde van de mannen en vrouwen die vreemd gaan, willen liever weg met hun minnaar dan met hun echtgenoot. Woordvoerster voor IllicitEncounters.com: “Tijdens de zomermaanden merken we steevast een verhoging qua activiteit op, mensen willen dan meer plezier beleven, op seksueel vlak althans.”

De 36-jarige Cheska bekende dat ze op haar vakantie besloot om vreemd te gaan. “Ondanks het feit dat ik op een mooie bestemming vertoefde, besefte ik dat ik ongelukkig was. De problemen in mijn relatie had ik altijd toegeschreven aan stress of het slechte weer, maar die waren ook in het buitenland waren die nog altijd aanwezig. Het gezelschap is nog altijd belangrijker dan de bestemming, ontdekte ik uit eigen ervaring. Ik weet dat het egoïstisch is, maar al snel ben ik vreemd gegaan voor wat meer romantiek in mijn leven.” Bron:HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.