omkopen van je date

je date omkopen

Kan je geen date vinden? Al alles geprobeerd? Waarom dan je toekomstige date niet omkopen om een date met je te hebben. Lijkt me niet echt de manier om een relatie te vinden maar wie dit wil doen maakt natuurlijk zelf de keuze. Carrot Dating is een app van ondernemer Brandon Wade die je net helpt bij het omkopen van je toekomstige date. Critici vinden dat het initiatief erg lijkt op prostitutie en dat is het eigenlijk ook wel maar wie kiest om om te kopen of zich laat omkopen tot een date heeft hier natuurlijk zelf voor gekozen. Ieder zijn eigen keuze zou ik zo zeggen.
De ondernemer Brandon Wade heeft een dating app ontwikkeld voor mensen die op andere datingsites geen uitje met een potentiële partner kunnen vinden. Deze laat je toe andere singles ‘om te kopen’ met geld of de belofte dat je een borstvergroting zal betalen. Brandon Wade noemde zijn nieuwe app Carrot Dating. Critici vinden dat het initiatief erg lijkt op prostitutie. De visie van Wade is dat wie ‘in het echte leven’ geen date vast kan krijgen, meer geluk zal hebben wanneer hij of zij de ‘juiste wortel’ voor mooie vrouwen houdt. “Geef een hond een been en hij zal gehoorzaam zijn, geef een vrouw een cadeau en ze zal…”

Wade richtte in het verleden al SeekingArrangement.com op, deze datingsite brengt rijke sugar daddy’s in contact met vrouwen die een bijverdienste zoeken. In ruil voor ‘vriendschap’ en ‘intimiteit’ krijgen de vrouwen cadeautjes. In 2011 richtte hij WhatsYourPrice.com op, via deze veilingsite konden singles op een ‘eerste date’ bieden.
Deze app krijgt uiteraard heel wat kritiek. Journaliste Christina Sterbenz vergelijkt het met prostitutie: “Het probleem met deze app is dat mannen, zo het idee krijgen dat vrouwen geldbeluste idioten zijn die niet door opzichtigheid heen kunnen zien. Dit ruikt zelfs naar vrouwenhaat. Als je een vrouw een cadeau aanbiedt in ruil voor een eerste date, dan impliceer je dat ze net als een prostituee gekocht kan worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.