online ontrouw

online ontrouw

Ontrouw betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Voor sommigen is ontrouw alleen maar  fysieke ontrouw terwijl voor iemand anders online ontrouw is net zo ernstig is als de fysieke ontrouw. Wanneer partners online flirten of overgaan tot cybersex vertellen ze geheimen aan iemand anders buiten de relatie. Ze delen een intimiteit die is gereserveerd voor hun echtgenoot.
Is online ontrouw onschadelijk? Het is gemakkelijker voor sommigen om in te loggen en zich te verliezen in de online verleidingen  dan het is om de echte problemen van het huwelijk te zien. Online en virtuele zaken zijn verslavend en niet in tegenstelling tot drugs, alcohol of gokken. Het aantal echtscheidingen suggereert dat online flirten meer is dan alleen onschuldig plezier. Een affaire is veel meer dan alleen de seksuele daad. natuurlijk moet je dit binnen je relatie bekijken. Wat binnen de ene relatie kan, kan daarom niet binnen de andere. Indien beiden geen problemen hebben met online vertier met iemand anders is er niets om je tegen te houden dit te doen.

Dating diensten zijn er altijd geweest, maar online dating is een manier voor volwassenen om mekaar ook anoniem te ontmoeten vanachter je toetsenbord.
Er zijn een heleboel goede virtuele datingsites. Online daten kan verlegen mensen helpen om hun remmingen te overwinnen en ‘praktijk’ dating zonder de angst om een blauwtje te lopen. Online daten is kosteneffectief, omdat je niet moet betalen voor een avondje uit. Het is snel en je kan ook snel veel mensen leren kennen. Op naar het volgende als de ‘date’ niet is gelukt.
Het online dating lijkt me hier om te blijven. Het heeft meer voordelen dan nadelen en de keuze of je al dan niet in het echte leven verder gaat is vrij te maken. Zuivere online relaties kunnen ook bevredigend zijn en hebben ook vele voordelen. de keuze is aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.