sugar daddy voor studentes

suggar daddyEen sugar daddy lijkt in te zijn onder studentes om hun studies te betalen. Steeds meer studenten gaan een relatie aan met een oudere rijke man om hun studies te kunnen betalen. In de Vs heb je er zelfs een site voor. SeekingArrangement.com brengt rijke mannen, die ook wel sugar daddy’s genoemd worden, in contact met minder welgestelde dames die bijvoorbeeld moeite hebben om hun studies te betalen. Op HLN staat een artikel over Megan die via die weg een man heeft gevonden die haar financieel verder heeft geholpen. SeekingArrangement.com bestaat al sinds 2005 en heeft al veel mensen zo bij elkaar gebracht. relatieplanet of Adult friendfinder kan je misschien hierbij ook helpen.
Je kan ook een kijkje nemen op onze hulp om de juiste datingsite te vinden voor je.sugar daddy voor studentes

“De 23-jarige Megan maakte zich zorgen toen ze in augustus 2012 naar New York wilde verhuizen om er aan de universiteit te studeren. Ze wist dat het leven in deze stad niet goedkoop was en daarom besloot ze via een website een rijke man te zoeken die haar zou betalen in ruil voor haar gezelschap.
De website SeekingArrangement.com brengt rijke mannen, die ook wel sugar daddy’s genoemd worden, in contact met minder welgestelde dames die bijvoorbeeld moeite heben om hun studies te betalen. Megan besloot hier een profiel op aan te maken voor ze naar de Amerikaanse stad trok en al snel werd ze gecontacteerd door een 47-jarige advocaat. Tijdens een van haar eerste avonden in de stad genoot ze op zijn kosten van sushi, cocktails en het chique leven in de rijkere buurt Manhattan.

Ook lichamelijke contacten
De studente getuigt: “Ik was eerst sceptisch omdat ik vreesde dat er alleen maar freaks op zouden afkomen, maar deze man en onze afspraakjes hebben me aangenaam verrast.” Twee weken later vond ze een financieel expert die bereid was elke 10 dagen 1000 dollar voor haar gezelschap bij dinertjes, avondjes uit en weekendtripjes. “Na een tijdje hadden we ook lichamelijke contacten. Maar ik voelde nooit de druk om iets te doen wat ik niet wilde. Het groeide spontaan, net als bij een echte relatie.” Megan heeft in totaal 20.000 dollar verdiend aan de relatie toen beide partijen besloten er een punt achter te zetten.
Haar doel is om zonder schulden af te studeren, maar dat lijkt voorlopig onwaarschijnlijk. De kosten van de inschrijving aan de universiteit en haar huur zullen in totaal tot 100.000 dollar oplopen. “Ik gebruik het geld om mijn rekeningen te betalen en voor sommige extraatjes als biovoeding en vliegtuigtickets. Momenteel krijg ik wekelijks 300 dollar van een sugar daddy.” 


Prostitutie
Heel wat New Yorkse medestudenten van Megan doen net hetzelfde als zij om uit te kosten te raken of hun studentenlening te beperken. De site SeekingArrangements ronselt namelijk actief studentes en andere doelgroepen die het financieel moeilijk hebben met een gratis lidmaatschap als ze zich inschrijven met een academisch mailadres. Daarom vinden velen dat deze praktijken erg op prostistutie lijken, maar daar is Seeking Arrangement het niet mee eens. Public-relationsmanager Angela Jacob Bermudo zegt dat het helemaal geen prostitutie is. “Sekswerkers worden betaald voor seks. Op SeekingArrangement vinden mensen hun ideale relatie. Bij ons draait het om de band tussen de twee partijen. Deze mannen hebben wekelijks 3.000 dollar over voor een ‘sugar baby’. Het gaat niet om onenightstands.””

Bron: HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.