Flirten op de trein is populair

flirten op de treinFlirten op de trein is populair. De Nederlandse spoorwegen hebben dit ook opgevangen en gaan werk maken van het flirten op de trein. Ze hebben een flirtcoach ingehuurd die vier korte cursussen zal geven in het “flirten met medereizigers”. Natuurlijk gaan deze cursussen door op de trein.
Wil je erbij zijn dan moet je aanstaande woensdag flirtcoach Esther Populier meereizen op de trein van Amsterdam naar Maastricht waarop flirtcoach Esther Populier haar cursus flirten op de trein zal geven.

Om flirten op de trein aan te moedigen hebben de Nederlandse Spoorwegen (NS) een flirtcoach ingehuurd. Uit een onderzoek van de NS bij 650 mensen, naar aanleiding van Valentijn, blijkt dat één vierde oogcontact maakt of flirt op de trein, maar meestal niet verder gaat dan dat. Amper drie procent van de ondervraagden had al eens een romance gehad met een medereiziger.

Om het treinflirten nog wat meer aan te moedigen zal aanstaande woensdag flirtcoach Esther Populier meereizen op de trein van Amsterdam naar Maastricht. De NOS laat weten dat ze daar vier korte cursussen zal geven in het “flirten met medereizigers”.

Volgens Populier is er geen betere plek om je flirtkunsten te oefenen dan de trein. “Je hebt enorm veel oefenmateriaal, want je zit met veel mensen samen” legt de flirtcoach uit. De treinflirt heeft volgens haar dan weer weinig kans op succes. “Een flirt heeft een soort traagheid in zich. Voor een goede flirt moet je de tijd kunnen nemen. Die heb je niet in de trein, want het volgende perron nadert alweer. En dan kan je flirt zomaar uitstappen.”

Populier gelooft niet dat de openingszin het belangrijkste aspect is, omdat een leuk gesprek met een vreemde over alles kan gaan. Het is volgens haar vitaal dat je je aandacht volledig richt op je medepassagier en niet over andere dingen nadenkt. “Het gevoel dat je overbrengt is belangrijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.