Tinder dating-app in Sochi

tinder in sochi

Atleten maken massaal gebruik van Tinder in Sochi. Tinder is een app die je in contact brengt met singels die bij je in de buurt zijn. Je oordeelt op basis van een foto of je iemand al dan niet ziet zitten en als ze elkaar zie zitten kunnen de singles elkaar een bericht sturen en eventueel afspreken. Het Olympische dorp zit vol met jonge mensen en die maken veel gebruik van Tindel dus worden er veel contacten gelegd. Het hoeft niet gezegd dat veel jonge mensen op een plaats veel kans geeft op avontuurtjes en dan al zeker met jonge goed afgetrainde atleten die in de fleur van hun leven zitten. Veel vaste relaties zullen er niet uit voor komen maar zoals algemeen geweten zal er heel wat plezier gemaakt worden tussen de atleten na de competitie.


“De beste atleten ter wereld strijden op de pistes in Sochi om een podiumplaats, maar in het Olympische dorp gaat het er heel wat vriendelijker aan toe. De mannen en vrouwen zouden er massaal op de dating-app Tinder zitten om er een romantische ‘match’ te vinden.

Tinder is een app die aangeeft welke andere singles in de buurt aanwezig zijn. Gebruikers oordelen vaak op basis van het uiterlijk of een andere partij geschikt is voor hen. Als twee singles elkaar ‘liken’, is er een match en kunnen ze berichtjes naar elkaar sturen. Het relatief kleine Olympische dorp is nu gevuld met aantrekkelijke en succesvolle atleten. De ideale omstandigheden voor wat romantiek eigenlijk of een match via de app in elk geval. 

De 23-jarige Amerikaanse snowboarder Jamie Anderson zegt dat de atleten er massaal van Tinder gebruik maken.  “In Sochi barst het van de atleten op de app, het is hilarisch. En er zitten echt knapperds tussen.” Maar de atlete zegt dat dit ook wel nadelen heeft, ze vond de aantrekkelijke mannen een te grote afleiding. Anderson wilde zich op medailles concentreren en heeft haar liefdesleven in de koelkast gezet. “Door Tinder kon ik me moeilijker op de sport concentreren. Daarom heb ik mijn account verwijderd.” Die beslissing heeft zeker geloond, want Anderson heeft zondag een gouden medaille verdiend. 

Ook snowboarder Sage Kotsenburg, die ook goud won, zegt dat de app aan populariteit wint bij de Olympische atleten die hun wedstrijden al afgewerkt hebben . “Ik heb Tinder verwijderd voor ik vertrok, zodat niets me kan afleiden”, aldus Sage.” 

Bron:HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.