4 tips voor een betere date

tips voor een beter dateDe juiste vinden is niet altijd eenvoudig en niet alle dates zijn even fijn. Daarom de onderstaande tips voor een betere date om te proberen de zoektocht naar de ware te vergemakkelijken en je meer kans op een succesvolle date te geven Met deze vier tips maak je het jezelf wat makkelijker.

Geen te hoge verwachtingen van de date

Na de zoveelste date raak je een beetje verveeld met het datingritueel. Bij elk etentje, bioscoopbezoek of picknick in het park worden je verwachtingen hoger en hoop je dat dit de ware zal zijn. Maar aan een date beginnen met zulke hoge verwachtingen kan alleen maar teleurstellend zijn. Probeer er met open gedachten naar toe te gaan en neem de dingen zoals ze komen.  Je datingervaring zal meer ontspannen zijn en dat zal je date ook aanvoelen en aangenaam vinden.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

Probeer origineel te zijn met je date

De films in de bioscoop veranderen niet zo snel en de restaurants in de buurt gaan op een gegeven moment ook vervelen. Probeer eens iets te doen tijdens je date dat je anders nooit doet. Eerste dates kunnen ontzettend spannend zijn en iets doen dat voor jullie allebei ‘nieuw’ is kan de druk van de ketel halen.
Ga bijvoorbeeld:
Midget golfen
Tentoonstellingen bekijken
Bowlen
Naar een restaurant in een stad die jullie niet zo goed kennen

Neem de leiding in de date

Wacht niet altijd de plannen van je date af , maar kom zelf met ideeën op de proppen. Zit je in een restaurant waar de bediening onaardig is of het eten vreselijk? Stel voor om het toetje te skippen en neem hem mee naar je favoriete bar voor een afzakkertje. Wil je een bepaalde  film echt niet zien? Vertel het dan eerlijk en stel een andere film voor. Mee gaan in de plannen van je date is prima, maar als je een kans ziet om de date leuker te maken, wees dan niet bang om dat aan te kaarten. Tenslotte kan je niet de rest van je dagen dingen tegen je zin doen om je partner te plezieren. Kom dus zelf met tips voor een betere date.

Maak er een actieve date van

De bioscoop is leuk, maar waarom zou je niet voor iets spannenders kiezen? Natuurlijk wil je je niet letterlijk in het zweet werken om indruk te maken op je date, maar wat endorfne aanmaken kan geen kwaad. Neem samen een les klimmen bij een klimwand, ga frisbeeën in het park of speelt tikkertje. Het gesprek zal hierdoor veel makkelijker verlopen en je bent verzekerd van een hoop lol.
Bedenk wat je zelf fijn en leuk vindt en probeer dit in je date te steken. Zo kopm je ook snel te weten wat jullie raakvlakken zijn en kan je eerste actieve date het begin van iets moois zijn.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.