Fantasie voor overspel

Fantasie voor overspelFantasie voor overspel. Waar fantaseert de overspelige Belg over. Uit het ‘hot or not’-onderzoek bij 2.237 Belgische leden van affairesite Victoriamilan.be blijkt dat de fantasietjes van de overspelige Belgen eigenlijk best braafjes zijn. Dat 72 procent van de mannen een trio op zijn verlanglijstje heeft staan ligt in de lijn van de verwachtingen. 3 op de 4 vrouwen heeft wel zin in een avontuurtjes met handboeien. Vijftig tinten grijs zal hier wel iets mee te maken hebben.
Het is niet echt verrassend dat meer dan 7 op de 10 mannen wel eens een trio willen beleven, terwijl het voor amper 35 procent van de

vrouwen als muziek in de oren klinkt. Uitdaging voor de dames komt in de vorm van handboeien, een speeltje dat voor 1 op de 2 heren ook als ‘hot’ wordt gezien.

Spanning bij overspel

Qua “spannende” locaties lijken de Belgen vooral te vallen voor het vliegtuig, bossen en jawel, openbare toiletten. Dames (69 procent) blijken vooral opgewonden te worden van de gedachte aan een stiekem avontuur tussen onbekenden. Een vluggertje in het openbaar is dan weer minder aan mannen besteed. Ongeveer 56 procent ziet dit naar eigen zeggen zitten.

Naspel

Wie denkt dat de man na de daad zo snel mogelijk wil gaan slapen, heeft het mis. Uit de rondvraag blijkt namelijk dat maar liefst 89,5 procent van de scheefschaatsende mannen graag naspel wil. Nog verbazender is dat ze daarmee 10 procent hoger scoren dan vrouwen (79,5 procent).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.