Flirttips van een expert

flirttipsRelatiespecialiste Tracey Steinberg organiseert regelmatig flirtcursussen vol met flirttips. Tracey Steinberg noemt zichzelf een dateologist. Sinds Dateologist Tracey Steinberg een tiener was, heeft ze onderzoek gedaan naar hoe snel je doelen te bereiken, vooral met betrekking tot het vinden van liefde en het hebben van gezonde relaties. Tracey begon haar carrière op de leeftijd van 24 als een succesvolle civiele procureur maar is dan later, na een persoonlijke tegenslag zelf op het vinden van de perfecte man gaan storten. Ze heeft die dan ook gevonden en heeft besloten haar ervaringen en kennis te delen als dating-coach. Ze noemt zichzelf nu een datingcoach en flirtexpert en geeft uiteenzettingen vol met flirttips.

Tijdens haar uiteenzettingen geeft ze ook flirttips en ze geeft haar leerling de volgende vijf tips om iemand beter te kunnen versieren.

1 . Stel een vraag
De beste manier om het ijs te breken is door glimlachend “hallo” te zeggen en vervolgens een vraag te stellen. Alles wat je ziet, hoort of ruikt kan een aanleiding zijn tot je vraag omdat die onderwerpen gemakkelijk zijn om op te antwoorden. Bijvoorbeeld: “Ken jij de zanger van het liedje dat nu aan het spelen is?” of “Je drankje ziet er lekker uit. Wat is het?”

2 . Praat over hun interesses
Om ervoor te zorgen dat iemand geïnteresseerd blijft, kan je een gesprek aangaan over wat zij leuk vinden. Praten ze bijvoorbeeld graag over hun hond of muzikant? Ga dan voor dat onderwerp. Als ze geïnteresseerd zijn, zal hun gezicht oplichten. Zo niet, zeg dan hun naam en stel vervolgens een andere vraag.

3 . Zorg voor zeventig procent oogcontact
Wanneer je een gesprek aangaat, probeer de persoon dan voor zeventig procent recht in de ogen te kijken. Overdrijf niet met het oogcontact want dan zal het raar overkomen. De overige tijd kan je gewoon af en toe rondkijken.

4 . Blijf optimistisch
Probeer het gesprek positief en luchtig te houden. Zelfs wanneer ze iets vragen waar je niet echt enthousiast over bent. Geef een positief antwoord en probeer het gesprek in een andere richting te sturen. Als iemand bijvoorbeeld naar je baan vraagt, waar je eigenlijk niet graag werkt, zeg dan dat je na de uren graag met collega’s iets gaat drinken. Verander daarna van onderwerp.

5 . Geef ze een goed gevoel
Concentreer je vooral op de positieve eigenschappen van de persoon. Wanneer ze merken dat je hen bekijkt zoals zij het willen, zullen ze op slag meer interesse in je tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.