Hoe krijg je een oudere vrouwen in bed

ouder vrouw in bed krijgenHoe krijg je oudere vrouwen in bed?
Misschien is de fascinatie met oudere vrouwen begonnen met Mrs Robinson in 1967 “The Graduate ” ( of eerder) , maar de term ” MILF ” ( mothers i like to fuck) werd niet populair tot Stifler ‘s mum in “American Pie . ” Vanaf dat moment lijkt het erop dat steeds meer jongere mannen op oudere vrouwen vallen of wel een oudere vrouwen in bed willen krijgen .

Een oudere vrouw biedt de aantrekkingskracht van ervaring . Sommige vrouwen ontdekken hun seksuele capaciteiten niet tot rond de 30 zijn . Spuiten , meerdere orgasmes , anaal spelen en andere niet-zo alledaagse seksuele ervaringen zijn over het algemeen minder vreemd voor een oudere vrouw . Jonge vrouwen weten soms nog niet wat sommige van deze dingen zijn – of op zijn minst , ze zijn nog niet comfortabel genoeg met hun eigen seksualiteit en lichaam om zo avontuurlijk te handelen . Er zijn natuurlijk uitzonderingen maar over het algemeen is een oudere vrouw gewoon meer ervaren.

<

oudere vrouwen in bed krijgen

Maar veel vrouwen in  de 30, 40 of 50 zijn geïnteresseerd in om met een  20-plussers naar bed te gaan . Deze vrouwen weten wat ze willen.  Ze waarderen de energie en plezier dat een jongere man kan bieden . Uw jeugdige uiterlijk en gespierd lichaam kan haar aantrekken en opwinden maar in de dating game en datingtrucs zijn ze veel meer bedreven dan jonge vrouwen .
Hier is wat advies voor hoe je een MILF kan aantrekken en haar verleiden met je het bed te delen. Hoe oudere vrouwen in bed krijgen :

Wees alert

Seks is een reis, geen bestemming . Het is tijd om te beseffen dat het echte doel van seks is om de andere persoon te voldoen. Sommige jongere jongens zijn nog niet tot dat bestef gekomen. Ze zien seks als een manier om zelf plezier plezier te hebben. Een zelfzuchtige daad . Een oudere vrouw weet hoe je een orgasme moet krijgen ( veel 20 -jarige vrouwen hebben er nog nooit een gehad) . Als je leert om je te concentreren op het bevredigen van je partner eerst ,zal je merken dat seks een meer bevredigende ervaring voor beide partners zal worden.

Wees eerlijk

Zodra je in bed springt met een oudere vrouw , vergeet al maar om haar te manipuleren met onoprecht beloften. Wees openhartig over wie je bent en wat je wilt , ook als je op zoek bent naar een relatie of gewoon een los contact. Ze kent al alle spelletjes die jongere mannen spelen. Ze wil gewoon eerlijkheid.

Wees geen klo***ak

Vriendelijkheid regeert met oudere vrouwen . Terwijl sommige mensen schijnen te denken dat aardige kerels als laatste eindigen, is dit met oudere vrouwen zeker niet het gaval.  Deze vrouwen hebben al ervaring genoeg met een bad boy. Behandel haar met respect.

oudere vrouwen in bed krijgen en neuken

Vertrouwen

Dit is het enige wat je kunt spelen als het echt moet. Zelfvertrouwen is heel belangrijk voor een oudere vrouw . Ze wil iemand die zeker is van zichzelf . Ongeacht of je nu zelfzeker bent of niet zorg ervoor dat je voor haar zo overkomt.  Zeggen dingen die zelfvertrouwen uitstralen en neem een houding aan die zelfvertrouwen uitstraalt .

Geheimhouding is belangrijk voor oudere vrouwen

Oudere vrouwen verwachten dat de details van hun sexcapades geheim blijven . Ze hebben niet de behoefte om op te scheppen bij hun vrienden. Loop dus niet op te scheppen over je verovering bij je vrienden maar geef haar de discretie die ze wil.  Ze zal snel naar de volgende jonge gast gaan die meer inspeelt op haar behoeften voor discretie.

Het mag dan ook geen verrassing dat oudere vrouwen veel meer wijsheid hebben. Velen hebben tijd alleen doorgebracht , en ze blijven misschien liever alleen als met iemand om te gaan die hen niet behandelt met het grootste respect . Oudere vrouwen weten wat ze willen en wat ze niet willen.

Bekijk de onderstaande datingsites en stel je voorkeuren in. Wie weet vind je snel die oudere vrouw om met je de lakens te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.