Rijke mannen zijn seksueel aantrekkelijker

rijke mannen aantrekkelijkerBijna 40 procent van de vrouwen die deelnamen aan een onderzoek van een Amerikaanse datingwebsite is van mening dat een rijke man seksueel aantrekkelijker is.

De in het Amerikaanse Las Vegas gevestigde website SeekingMillionaire.com, waarop vrouwen afspraakjes kunnen maken met miljonairs, deed een onderzoek onder 14.371 vrouwelijke leden die allemaal seksueel contact met een miljonair hadden gehad.

Ruim 90 procent van de ondervraagde vrouwen vond het contact bevredigend en 38 procent is zelfs van mening dat de rijkdom van een man hem seksueel aantrekkelijker maakt.

Toch vindt bijna de helft van de ondervraagde vrouwen een goede techniek in bed nog steeds het belangrijkst. Ruim 11 procent vindt het belangrijk dat een man een knap uiterlijk heeft en 5 procent van de ondervraagde vrouwen wil graag een grootgeschapen man.

Succes

“Uit dit onderzoek blijkt dat succesvol zijn niet alleen leidt tot meer rijkdom”, zo zegt Brandon Wade, de oprichter van de website. “Macht is het ultieme afrodisiac en welvaart zorgt voor meer succes in de liefde. Er goed uitzien is altijd meegenomen, maar veel geld hebben zorgt voor meer succes. Geld maakt gelukkig, niet alleen jezelf, maar ook je partner.”

via nu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.