Rokers vinden moeilijker een date

rokers vinden moeilijker een dateRokers vinden moeilijker eendate. Dat is gebleken uit gegevens verzameld onder de gebruikers van de dating app Hinge. Roken is niet alleen rampzalig zijn voor uw gezondheid maar het kan ook nadelig zijn bij het vinden van een date.

Volgens onlangs vrijgegeven statistieken van de dating app Hinge, werden mannen die zichzelf als roker bekend maken in hun dating profiel 89 procent van de tijd verworpen. Met andere woorden , ze hebben 61 procent meer kans te worden afgewezen dan hun rookvrije tegenhangers . Dus rokers vinden moeilijker een date.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

Dus rokers vinden moeilijker een date.

In tegenstelling tot andere dating apps maakt Hinge gebruik van 50 vooraf bepaalde persoonlijkheidskenmerken , zoals ” droombestemming “, ” eten “, ” nachtraaf ” en ” roker. ” Met behulp van deze specifieke eigenschappen zal een algoritme van de app snel leren wat gebruikers willen en wat ze niet willen. Uit deze gegevens kan worden opgemaakt dat rokers veel minder kans hebben om een date te vinden via de app. Deze resultaten kan je gemakkelijk doortrekken naar andere datingapps en online datingsites.

Het percentage van de Amerikanen dat het roker is, is gestaag gedaald in de afgelopen jaren De Centers for Disease Control en Prevention schat dat 20,5 procent van de volwassen mannen rokers zijn. Volwassenen tussen de 25 tot 44 jaar zijn het meest geneigd om te roken .

Interessant , gezien het feit dat 90 procent van de Hinge gebruikers tussen de 23 en 36 jaar oud , ongeveer in dezelfde leeftijdsgroep .

Dat gezegd zijnde , Hinge oprichter Justin McLeod is niet bijzonder verrast door de data. Mensen die hogere studies hebben gedaan roken gemiddeld minder dan de rest van de bevolking. 11 % versus respectievelijk 20 %. 99 % van de gebruikers Hinge zijn mensen die hogere studies hebben gedaan en dus kan je verwachten dat de Hinge gebruiker % meer de voorkeur geven aan een niet roker dan de gemiddelde bevolking.
Ook andere recente rapporten schetsen een vergelijkbaar beeld .

Een onderzoek gepubliceerd in februari van Match.com en de farmaceutische reus Pfizer kwam tot de conclusie dat 89 procent van de mensen op Match.com de voorkeur geeft aan een niet-roker om te daten .[useful_banner_manager banners=3 count=1]

In het geval dat er niet al genoeg redenen zijn om te stoppen met roken, is dit er nog eentje bij die wel kan tellen als je op zoek bent naar een geschikte date..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.