Sex voor de camera of webcam

sex voor de camera of webcamSex voor de camera of webcam is nog altijd een taboe maar toch blijkt 15% van de -40 jarige wel eens naakt voor de webcam geposeerd. Meer dan 30% zegt dan weer dat ze wel regelmatig camera’s, telefoons en videocamera’s gebruiken om naaktfoto’s of filmpjes te maken. Cybersex blijkt dan weer heel geliefd te zijn bij mensen die een lange afstandrelatie hebben. Sexting is dan weer populair bij jongeren.

Het onderzoek gaat niet in hoeveel % van de ondervraagden al eens gekeken hebben naar de overvloedige aanwezige live webcams op het internet. Volgens mij zal dat % heel hoog zijn. Voyeurisme is zeker een factor in het succes van deze websites. Dat 1 op 5 van de -40 jarigen wel eens sex voor de camera heeft gehad mag dan ook geen verbazing zijn. Bij de +40 jarigen loopt dit aantal al terug tot 6%.

Ruim één op de vijf volwassenen onder de leeftijd van veertig jaar heeft wel eens seks voor de camera gehad. 30 procent maakt regelmatig naaktfoto’s van zichzelf. Dit blijkt uit een Brits onderzoek waarvoor 1.612 volwassenen zijn ondervraagd, zo meldt Daily Mail.

Vooral de mobiele telefoon wordt veel gebruikt voor naaktfoto’s. De webcam is minder populair bij de respondenten. Zo heeft 15 procent van hen wel eens bloot voor een webcam geposeerd, terwijl een derde van de ondervraagden regelmatig camera’s, telefoons en videocamera’s gebruikt voor naaktfoto’s of filmpjes.

De populariteit van naaktfoto’s versturen en ‘sexting’ is groter onder de jongere generatie. Ruim 60 procent van de jongeren heeft wel eens deelgenomen aan online cyberseks. Zo sturen de ondervraagden regelmatig pikante foto’s via Snapchat, chatrooms of met behulp van een mobiele telefoon.

Volgens de onderzoekers zijn veertigplussers niet opgegroeid met de overvloed aan foto- en opnametechnologie waar de jongere generatie wel toegang tot heeft. 6 procent van de veertigplussers heeft wel eens seks voor de camera gehad.

Een vijfde van de ondervraagden in een lange afstandrelatie, geeft toe regelmatig digitale ontmoetingen met hun geliefde te plannen, om de passie levend te houden. 14 procent van de koppels zegt dat cyberseks haast noodzakelijk is, omdat het werkrooster hen uit elkaar houdt.

via nu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.