sexy dansmoves voor mannen

sexy dansmovesIn een zoektocht naar de sexy dansmoves voor mannen werden 3D-simulaties van dansende heren gekeurd door heteroseksuele dames. Dit is het resultaat.

“Mannen over de hele wereld willen toch weten welke moves het aantrekkelijkst zijn”, stelt dokter Nick Neave. Heren die indruk zoeken te maken op de dansvloer kunnen maar beter extra veel bewegen met hun nek en rechterknie.

Tijdens de studie aan de universiteit van Northumbria naar de sexy dansmoves voor mannen werden dansende mannen tussen de 18 en 35 gefilmd met een 3D-camera. Hun bewegingen werden vervolgens omgezet in geanimeerde avatars.

Sexy dansmoves voor mannen

Heteroseksuele vrouwen kregen de beelden voorgeschoteld en moesten een score geven van 1 tot 10. Uit de resultaten blijkt dat grote bewegingen met de nek, romp, pols en linkerschouder met de beste scores gingen lopen, net als snelle moves met de rechterknie.

Volgens de onderzoekers is er meer aan de hand dan persoonlijke smaak. “Er speelt ook een biologische factor. De uitverkoren dansbewegingen signaleren mannelijke vruchtbaarheid”, klinkt het.

[useful_banner_manager banners=8 count=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.