vergroot je kansen op een partner te vinden

partner te vindenDe een heeft geluk in de liefde, de ander heeft de grootste moeite om een partner te vinden. Waar ligt dat toch aan? Kan toch ook niet alleen met het uiterlijk te maken hebben. Er zijn natuurlijk bewuste singles, maar veel singles zijn zeker niet uit vrije wil geen gelukkig stelletje.
Een leuke partner vinden, dat is ook niet altijd gemakkelijk en toch kan het soms niet al te moeilijk zijn als de juiste mensen bij elkaar komen.

Enkele tips om een partner te vinden

1. Demografisch gezien is de groep alleenstaande hoogopgeleide vrouwen groter, dan de groep alleenstaande hoogopgeleide mannen. Er zijn dus meer mannen beschikbaar dan vrouwen. Dit wil niet zeggen dat mannen het gemakkelijker gaan hebben de juiste partner te vinden.

2. Weet goed naar wat je op zoek bent? Dit zal je helpen bij het maken van keuzes met wie je al dan niet op date wil en in wie je je energie wil steken.[useful_banner_manager banners=5 count=1]

3. Vinden mensen jou te kritisch, kijk dan eens terug waarom je je vorige dates afgewimpeld hebt. Waren dat redenen die te veranderen waren, zoals bijvoorbeeld iets aan de kleding ? Of waren het redenen die niet te veranderen waren, zoals het ontbreken van humor of uiterlijke kenmerken!

4. Maak eens een collage van jouw ideale partner en ontdek samen met een vriendin wat jouw type is en waar dit soort types te vinden zijn. Hou je van stoere snelle jongens op een motor, ga eens naar een motorrace.

5. Ontdek of jij zelf wel bij het type past waar jij op valt. Let op uitstraling en kleding. Kleed jij je hetzelfde als de vrouwen die bij motormannen horen?

6. Ga niet thuis blijven zitten, want hij gaat echt niet zomaar bij je aanbellen.

7. Schrijf je in op een datingsite en ga in het begin vooral daten om te ervaren. Zie het als een ontdekkingsreis. Ervaar hoe de verschillende mannen je laten voelen.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

8. Wees op een eerste date niet te enthousiast, maar ook niet ongeïnteresseerd! Het moet in balans zijn.

9.Kies singleactiviteiten die je ook echt leuk vindt om te doen. Je zult dan eerder gelijkgestemden ontmoeten. De kans dat je iemand ontmoet met wie het dan klikt, is dan groter.[useful_banner_manager banners=13 count=1]

10. Raak niet teleurgesteld als zij je afwijst. Hij wordt verliefd op je als je enigszins lijkt op zijn moeder. Hij voelt zich dan thuis bij jou. Als hij je afwijst, dan zegt dat dus niets over jou, je lijkt gewoon niet op zijn moeder.

Weten wat je wilt en een afwijzing vooral niet te persoonlijk nemen, kunnen ervoor zorgen dat je blijft daten. Uiteindelijk zul je dan de ware ontmoeten. Misschien kun je nog net voor de kerst een leuke man ontmoeten, die jou deze kerst kan vergezellen! Maar verwacht het niet, dan heb je geen last van teleurstellingen.
En ga niet alleen naar het familiediner, maar nodig een goede vriendin uit die ook single is. Dat is een stuk gezelliger en voel jij je niet zo alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.