vijfde bedpartner is de juiste en liefdesformule

bedpartnerAls je aan je vijfde bedpartner toe bent, kun je de zoektocht naar de ware partner afronden. Dat blijkt uit een Britse enquête die de sleutelingrediënten voor een succesvolle, vaste relatie onthult.
De website MSN Lifestyle ontwikkelde een liefdesformule voor wie zijn liefdesleven een lenteschoonmaak wil geven. Op basis hiervan zou je moeten beslissen of je een stapje verder gaat met je relatie of er een eind aan maakt. De formule werd gecreëerd op basis van een rondvraag bij 2000 Britse mannen en vrouwen.

Daaruit blijkt ook dat we ons het vaakst met onze vijfde bedpartner settelen. Een op de vier mannen en vrouwen geloven dat hun partner genoeg ervaring heeft opgedaan met vier eerdere seksuele partners. Een op de vijf mannen gelooft wel dat hun ideale vrouw slechts een seksuele partner moet gekend hebben in haar leven. Zowel dames als heren zijn op zoek naar een geliefde met een gevoel voor humor. 26 procent van de mannen gelooft dat seks een belangrijk ingrediënt is van een succesvolle relatie, slechts 13 procent van de vrouwen is het daarmee eens.

vijfde bedpartner is de juiste

Relatie-experte en psychologe Corrie Sweet zegt dat mensen wachten tot hun vijfde partner om zich te settelen is omdat we dan zeker van onszelf zijn. “De meesten beginnen aan een vaste relatie in de hoop dat het eeuwig zal blijven duren. Maar velen beseffen niet dat ze pas bij hun vijfde bedpartner echt weten wat ze willen. De liefdesformule van MSN kan je echt helpen te bepalen wat je zoekt in een relatie. Het kan mee de eigenschappen helpen onthullen waar je op zoek naar bent. Het kan zelfs voorspellen hoe lang een relatie kan duren op basis van gelijkaardige doelen en verenigbaarheid.”

Zo kun je de liefdesformule zelf berekenen

1. Vermenigvuldig het aantal jaar dat je met elkaar kent voor jullie een koppel waren met 0,5 en tel daar acht bij op. Dit is jullie speciale getal.

2. Tel het aantal voormalige seksuele partners bij elkaar op en vermenigvuldig met 0,2. Trek dit getal van jullie speciale getal af.

3. Vermenigvuldig 9 met het belang dat de man hecht aan eerlijkheid (Dit moet je beoordelen op een schaal van 1 tot 5 waarbij 5 heel belangrijk is.) Tel dit bij het vorige getal op.

4. Voeg dan de waarde die de vrouw hecht aan geld toe (op een schaal van 1 tot 5) vermenigvuldigd met drie aan het vorige getal.

5. Tel daarbij het belang van humor (op een schaal van 1 tot 5) van beide partners op.

6. Tel de waarde die beide partners hechten aan goede looks bij elkaar op en vermenigvuldig dit met 0,3. Dit getal trek je af van de vorige som.

7. Trek het belang dat de vrouw aan seks hecht af van hoe belangrijk de man seks vindt. Vermenigvuldig dit resultaat met 0,5 en zet dit in het kwadraat. Dit getal trek je af van jullie speciale getal.

8. Tel het belang dat beide partners hechten aan schoonfamilie bij elkaar op en voeg dit toe aan het speciale getam.

9. Tel de kinderwens van beide partijen bij elkaar op en vermenigvuldig dit met 1,5. Dit tel je op bij het speciale nummer.

Het speciale nummer is het aantal jaar dat jij en je partner samen zullen blijven.

Bron: HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.