Voorspel de duur van je relatie

duur relatie voorspellenVoorspel de duur van je relatie door maar vier vragen te stellen. Bizar maar toch niet zo bizar dat er enkele wiskundige experts aan de universiteit van Harvard een studie op het onderwerp hebben gedaan. Ze menen dat je door drie eenvoudige vragen te stellen kan voorspellen of je relatie veel kans op slagen heeft. Het antwoord op ‘Hou je van horrorfilms?’, ‘Heb je al veel gereisd?’ en ‘Zou het niet leuk zijn om alles achter te laten en op een zeilboot te wonen?’ zouden doorslaggevender zijn dan de meeste mensen denken.

Voorspel de duur van je relatie

De vier wiskundige hebben een rondvraag gedaan op de site OK Cupid die zij ook ontwikkeld hebben. Aan de hand van die rondvraag hebben ze een algoritme ontwikkeld. De drie bovenstaande vragen lijken te bepalen of jij en een potentiële partner kans maken op een mooie toekomst samen. Als je iemand vindt die dezelfde antwoorden geeft op de drie vragen, dan zijn jullie het perfecte koppel.

lust je date bier?

Een andere vraag die mannen moeten stellen is of hun date bier lust. Als de vrouw hier ja op antwoordt, dan is de kans 30 procent groter dat ze met hem in bed duikt op de eerste date dan wanneer ze nee zegt. Dus allen op zoek naar een vrouw die bier lust.

De juiste profielfoto

Verder onthulden de mannen ook de beste tactieken om op datingsites veel reacties te krijgen. Spelling- en grammaticale fouten kan je beter vermijden in dien je graag een reactie krijgt op je berichten.
Hippe woorden als ‘awesome’ en ‘fascinating’ zijn populairder dan meer traditionele complimenten als ‘sexy’ en ‘mooi’.
Een profielfoto moet dan weer aan bepaalde voorwaarden voldoen en deze verschillen voor man en vrouw. De beste pose voor de profielfoto van manen is in de camera kijken zonder te glimlachen. Vrouwen houden best de camera wat boven hun hoofd en moeten een tikje schuchter, maar flirterig kijken. Vrouwen die een beetje weg van de camera kijken, alsof ze flirten met iemand anders, krijgen minder interesse. Dat besluiten aldus de wiskundige wetenschappers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.