cadeau kopen voor een vrouw – 15 tips

cadeau voor een vrouw15 tips hoe je een cadeau voor een vrouw moet kiezen. Een cadeau kopen voor een vrouw is een delicaat onderwerp. Er is een dunne lijn om haar het gevoel te geven dat ze het belangrijkste van de wereld voor je is of dat je het helemaal niet kan schelen. Het is het ideale moment om haar te laten zien hoe bijzonder ze is voor je, dus hier zijn 15 tips om je te helpen het perfecte cadeau te vinden.

1) Koop geen kleren of je moet haar al echt heel goed kennen en zeker zijn van je stuk. Die jurk kan er geweldig uitzien op de paspop in de etalage, maar heb je gedacht aan haar grootte, vorm en de stijl die bij haar past? Tenzij je echt 100% zeker bent van haar specifieke smaak, kan dit een grote fout zijn. Koop je een te kleine maat geef je haar het gevoel dat ze te dik is en een te grote maat zal haar beledigen. Tenzij je echt weet wat je doet kan het gewoon niet winnen met deze!

[useful_banner_manager banners=1 count=1]

2) Luister naar de kleine hints en laten zien dat je luisteren. Als ze iets specifieks wil dan kunt u er zeker van zijn dat ze een paar hints zal laten vallen, in de hoop dat je luistert en er haar mee zal verrassen. Als ze natuurlijk hint naar een ring met enorme diamant kan je altijd doen alsof je niets hebt gehoord.
Ga er maar van uit dat ze al enkele hints heeft laten vallen wat ze zoal graag zou krijgen van je.

3) Bij het cadeau kopen voor een vrouw,  koop je beter geen geschenk dat je liever voor jezelf hebt. Dit valt behoorlijk op en gaat haar niet imponeren. Ben je gek op video games en je koopt haar een spelcomputer zodat jullie samen kunnen spelen zal ze niet echt onder de indruk zijn. Hetzelfde geldt voor inkomkaarten voor een evenement dat jij wel graag wil zien.

4) Uitstappen zijn vaak beter dan een materieel cadeau. Leven draait meer rond dierbare herinneringen dan materiële bezittingen en het plannen van een geweldige uitstap met elkaar is een van de beste geschenken die je kunt kopen. Of het nu een romantisch uitje naar een wellness, een culinaire uitstap of zelfs een paar vliegtickets naar een speciale bestemming zijn, dit soort gebaar zal ze zeker appreciëren. Een gedeelde ervaring is iets dat je samen in de toekomst kan koesteren.

5) Neem niet aan dat het allemaal om geld gaat. Iedereen kan het geld laten rollen maar wat vrouwen echt willen , is iets dat met gevoel gegeven is en waar over nagedacht is. Dus in plaats van het streven naar kwantiteit, ga voor kwaliteit en een geschenk dat echt laat zien je het geeft met gevoel.

[useful_banner_manager banners=12 count=1]

6) Plan op voorhand. Kom niet aanzetten met een verwelkte bos rozen die je hebt gekocht aan het tankstation. Is haar favoriete band volgende maand in het land? Neem de tijd om je plannen uit te werken in plaats van het tot de dag ervoor te laten rusten en uw gebaren zal niet onopgemerkt blijven.

7) Als je weet wat haar favoriete make-up producten zijn kan je die altijd kopen voor haar, dit is gegarandeerd een hit.
Het kopen van zeep, douchegel, shampoo en dergelijke zal minder in dank worden aangenomen omdat dit dagdagelijks gebruiksproducten zijn die ze ook vaak zelf koopt in de supermarkt. Als je toch uit deze categorie iets koopt zie dat het dan iets heel speciaal is dat ze niet zelf zou kopen.

8) Wees Romantisch en doe iets persoonlijk. Vrouwen houden van romantiek, dus als je worstelt met goede cadeau-ideeën te vinden is er is een gouden regel. Iets romantisch doen om haar te tonen dat je om haar geeft. Dit kan een verrassing zijn. Misschien een briefje haar vertellen waar ze die avond moet zijn voor een etentje met je, of iets persoonlijk, zoals een handgemaakte kaart, een fotolijstje, een plakboek, een gedicht of zelfs een lied (als je muzikaal bent). Het draait allemaal om creatief en romantisch te zijn. Wel geen ​​ring in haar cake of haar glas champagne als je ongelukken wil vermijden of je moet eerst het Heimlich maneuver oefenen!

9) Timing is belangrijk bij het kiezen van een cadeau. Als je pas een week aan het daten bent en het is haar verjaardag, dan is een diamanten ring al wat te veel, en zal haar zeker afschrikken. Ze zal denken dat je te snel gaat en denken dat je zelf ook een duur geschenk verwacht. Een maaltijd in haar favoriete restaurant en een kleine doordacht geschenk gaat altijd in goede aarde vallen.

10) Schoenen, handtassen of sieraden. Als je twijfelt kan je niet verkeerd gaan met het kiezen van ofwel schoenen, handtassen of juwelen. Al deze dingen vereisen wel enige achtergrondkennis. Met schoenen zorg je ervoor dat je 100% zeker van haar grootte en favoriete stijl. Handtassen zijn altijd een hit – een vrouw kan nooit te veel handtassen hebben. Wees weer zeker van de stijl en er is iets met een sieradendoosje dat maakt elke vrouw blij. Zorg ervoor dat je aandacht besteden aan haar eigen stijl. De uitdrukking luidt: “diamonds are forever” dus dat is dat altijd gegarandeerd een hit. Als algemene regel geldt echter, kijken naar de huidige stijl die ze draagt ​​en koop iets dat daarbij aansluit.

11) Plan een romantische avond voor twee. Kook zelf een maaltijd, koop haar favoriete film en maak er een gezellige avond met jullie twee van. Het besteden van tijd samen is veel belangrijker dan de hoeveelheid geld die je aan een cadeau hebt uitgegeven. Materiële goederen kan niet compenseren voor de tijd die je met haar doorbrengt.

12) Vraag jezelf af wat haar leven gemakkelijker zou maken. Als je bij haar thuis eens goed rond kan kijken vraag je dan af wat ze kan gebruiken en wat haar gelukkig zou maken. Misschien mist ze nog een aantal champagneglazen, of haar laptop is aan vervanging toe? Misschien die sieradendoos die we al vermeld hebben? Kijk voor problemen die je met een cadeau zou kunnen oplossen voor haar. Maar zorg er wel voor dat je geen huishoudelijke apparaten koopt. Als haar stofzuiger stuk is moet je haar voor haar verjaardag geen stofzuiger kopen.

13) Wees niet bang om haar vrienden of haar moeder om raad te vragen. Ze kennen haar al langer dan jij en ze zullen blij zijn dat je hun hulp hebt gevraagd. Het hen vragen geeft je ook al extra goeie punten. Het toont dat je om haar geeft.

14) Als je echt niets kan bedenken, haar vrienden of familie kunnen je ook niet helpen of je hebt geen vertrouwen in je creativiteit om iets te vinden dan ben je nog beter af het haar zelf te vragen. Beter een goed cadeau kopen voor een vrouw dat ze zelf heeft voorgesteld dan iets slecht.

15) Vraag jezelf af wat er zo uniek aan haar is. Wat zijn haar interesses in het leven? Neem de tijd om na te denken wat ze graag zou hebben. Misschien gaat ze heel graag uit eten in een toprestaurant of is ze een liefhebber van theater, muziek of film. Doorgrond hoe ze denkt en wat haar passies zijn en dan zal je wel een geschikt cadeau vinden voor haar.

Vergeet niet dat het allerbelangrijkste de gedachte en de boodschap achter het geschenk is. Vrouwen willen geliefd zijn. Zich speciaal voelen bij je en gewaardeerd worden door je. Als je haar dus iets geeft dat heel persoonlijk is voor haar zal haar dat een speciaal gevoel geven wat niet zal gebeuren als je het eerste het beste cadeau koopt waar niet veel aandacht naar uit is gegaan. Als ze voelt dat je er tijd en aandacht aan hebt besteed zal het wat het cadeau is op zich niet veel uit maken. Het gevoel dat ze speciaal is voor je is het belangrijkste wat je haar kan geven.

[useful_banner_manager banners=1 count=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.