eerste indruk na 12 minuten op eerste date.

indruk op eerste dateMensen hebben al een eerste indruk na 12 minuten op eerste date. Dit geeft je dus tijdens een eerste afspraakje slechts twaalf minuten de tijd om indruk te maken op de potentiële nieuwe partner, zo blijkt uit een nieuw onderzoek van de “Daily Mail”. 12 minuten is niet veel maar als je weet waarop je beoordeeld wordt kanje er al rekening mee houden. Je wordt meteen beoordeeld op je lach, of je oogcontact maakt en je stemgeluid. Lichaamsgeur en slechte adem kunnen je kansen ook doen smelten als sneeuw voor de zon. Lees verder om meer te ontdekken.

eerste indruk na 12 minuten op eerste date.

Vrijgezellen worden bij het begin van een afspraakje meteen beoordeeld op hun lach (64 procent), of ze oogcontact maken (58 procent) en hun stemgeluid (25 procent). Dat blijkt uit een nieuw onderzoek onder tweeduizend mensen.

Bijna 60 procent van de ondervraagden zegt bij een afspraakje af te knappen op een slechte lichaamsgeur en 53 procent schrikt terug voor iemand met slechte adem. Bijna 40 procent houdt het voor gezien als degene met wie hij of zij een afspraakje heeft gaat vloeken.

Zo’n 6 procent van de ondervraagden bestudeert voor het afspraakje de potentiële nieuwe partner eerst op Facebook en Twitter.
Daarnaast neemt een kwart hun eigen uiterlijk drastisch onderhanden voordat ze naar een afspraakje gaan, waarbij een nieuw kapsel, een nieuw parfum of een manicure het meest populair zijn bij vrouwen. Van de mannen laat 5 procent een stoer stoppelbaardje groeien.
Van de ondervraagde vrouwen gaat 6 procent op dieet voor een eerste afspraakje. Van de mannen doet 5 procent dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.