Hoe zorgen dat vrouwen je opmerken

vrouwen je opmerkenAls vrouwen je opmerken als je ergens binnen komt, betekent het dat je al je beste hebt gedaan en al ver staat om contacten te leggen . Om opgemerkt te worden is je uiterlijk al zeker van belang. Om meer op te vallen als je ergens binnen komt zijn hier vier eenvoudige tips die gegarandeerd direct resultaat zullen hebben.

1 . Kleed om op te vallen .

De meeste mensen passen hun kleding aan aan de omgeving waarin ze zich bevinden. Ze kopiëren de anderen in termen van stijl en vallen zo al niet op tussen de andere mensen. Om te zorgen dat vrouwen je opmerken moet je iets afwijkend hebben van al de andere mensen op de plek van waar je bent. Dit wil nu ook weer niet zeggen dat je een heel flamboyante stijl van kleden moet aannemen . Alleen al het dragen van een paar unieke elementen en het toevoegen van persoonlijkheid aan je uiterlijk is meestal genoeg .

2 . Glimlach zodat vrouwen je opmerken

Een glimlach is een eenvoudige maar krachtige manier om op te vallen. We zijn veel meer geneigd om naar mensen te gaan die glimlachen omdat glimlachen vrolijkheid en vertrouwen uitstraalt. Laat dit nu net twee veel gewenste eigenschappen zijn zodat vrouwen je opmerken . Je moet er maar eens op letten dat je zelf meer aandacht geeft naar glimlachende mensen in een massa.
Dus als je als je ergens binnen komt , vergeet dan niet om een ​​subtiele maar merkbare glimlach op je gezicht te toveren. Zelfs als je geen zin om te glimlachen zal zal je eigen glimlach er wel voor zorgen dat je vanzelf vrolijker wordt.
Je zal merken dat anderen meer naar je kijken en je dus ook meer kansen hebt om contacten te leggen.

3 . Beweeg met overtuiging

Veel mensen hebben een onzekere manier van lopen en bewegen. Zeker als ze in een nieuwe omgeving komen . Ze zien eruit als zombies : langzame stappen , geen handbeweging , ingezakte houding en ga zo maar door . Als je loopt met zelfzekerheid heb je meer kans dat mensen je opmerken. Ga rechtop zitten ,beweeg sneller en zelfzeker , beweeg ook je handen met vastberadenheid , maar zonder te overdrijven en probeer over het algemeen een gezonde dosis energie uit te stralen.

4 . Ga met de juiste mensen

De mensen met wie je omgaat kunnen ook een belangrijke rol spelen in hoeveel je zal opvallen. In het algemeen valt een groep mensen meer op dan een enkele persoon, dus het is altijd het beste als je kunt gaan met een groep vrienden in plaats van alleen. Als de mensen in je groepje dan zelf ook nog eens opvallen in verhouding tot de andere mensen en groepen in de zaal zal je zelf ook meer aandacht krijgen. Het is dan natuurlijk handig dat je binnen de groep mensen waar je mee bent ook een beetje anders bent.

Nu vrouwen je opmerken moet je er natuurlijk ook nog iets mee doen. Maak er gebruik van en leg contacten van zodra je aangekomen bent. Als mensen merken dat je veel contacten legt en populair zijn gaan ze nieuwsgierig worden en ook op je afkomen. Sta open voor deze nieuwe contacten.
Deze tips kan je natuurlijk ook gebruiken bij een eerste date met iemand die je online hebt leren kennen. Het zal voor je date aangenaam zijn dat ze merkt dat je een populair iemand bent en iemand die de aandacht trekt. Ze zal hierdoor alleen meer nieuwsgierig naar je worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.