Mythes over online dating

online datingHet verbijstert me altijd dat er nog zo veel mythes over online dating de ronde doen , meestal komen die van mensen die nog nooit online een date hebben proberen te vinden. Deze mensen geven vaak hun mening op het vinden van een online date en zijn hebben er dan ook bijna nooit een goed woord over te zeggen maar ze weten niet hoedfout ze zijn met hun veronderstellingen. In een poging om al deze foute meningen te weerleggen volgen hier de meeste online dating onwaarheden die de ronde doen.

1. Online daters zijn wanhopig

Wanneer u zich aanmeldt voor een online dating site geeft u een duidelijk dat u op zoek bent naar liefde ( of gewoon een geweldige date ). Dit geeft bij de non believers het beeld dat je wanhopig op zoek bent naar een date. Zij veronderstellen dat dit op een natuurlijke manier moet gebeuren en bij toeval zoals in een sprookje. Je komt mekaar toevallig tegen en leeft nog lang en gelukkig. Verkeerd . Voor de meeste mensen is online dating niet een laatste wanhopige poging om iemand te vinden nadat ze in het “echte” leven geen geluk in de liefde hebben gehad. Het is een berekende zet omdat je weet wat je wilt ( een relatie of gewoon een fijne date ) en je gebruikt de middelen die ter beschikking zijn. Online dating sites zijn er daar één van. Er zijn allerlei verschillende soorten sprookjes en sommige zijn gewoon toevallig digitale.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

2. Online Dating is net als Dating in een café

Er zit zeker iets van waarheid in deze bewering maar er zijn toch wel heel opvallende en verschillen tussen het zoeken van een date op een avondje uit of online op zoek te gaan naar een date. Laten we vergelijken:

Online Dating – Comfortabele kleding , zittend op mijn bank , glas wijn of biertje in de hand, e-mailen en contacten leggen met mensen die zich al aangesproken voelen door je online dating profiel en niet alleen op het uiterlijke maar ook interessen en karaktereigenschappen. Je kan keuzes maken in wie je al dan niet gaat ontmoeten in het echte leven. De drempel om contacten te leggen is lager dan op een avondje uit een vreemde aan te spreken.

Op zoek tijdens een avondje uit – Gekleed in het pak , fysieke aantrekkingskracht is het enige dat telt , moeilijk om te horen wat iemands naam is – laat staan ​​leren over hun interesses of hobby’s , Je kan dadelijk werken of er een zekere aantrekkingskracht is , soms problemen met het zetten van de eerste stap door verlegenheid.

Er zijn voor-en nadelen aan beide types van dating , maar ze zijn zeker niet hetzelfde.

3. Online Dating is eenvoudig

Het is gemakkelijker om iemand te mailen en dingen over jezef op papier ( online dating profiel ) te zetten. Via e-mail of je datingprofiel is het ook gemakkelijker mensen te negeren. Je hoeft ze niet in de ogen te kijken en het verbreken van contacten is ook eenvoudiger dan van iemand weg te lopen als je hem of haar niet ziet zitten. Het opstellen van berichten naar anderen op de datingsite is ook gemakkelijker omdat je tijd hebt om een mooie en goed doordachte tekst te schrijven. Verlegenheid, zenuwen en anderen spelen ook minder een rol om de eerste contacten te leggen bij het online daten.
En als dan de eerste ontmoeting volgt en deze gaat niet volgens de verwachtening om gelijk welke reden kan je gewoon opnieuw beginnen. De teleurstelling is misschien iets minder omdat je alijd nog kan terugvallen op andere contacten op de datingsite.
Maar dat het gemakkelijk is vergeet je al maar. Je moet echt wel tijd en moeite steken in het opbouwen van contacten met mensen op een datingsite. Vanzelf gaat het echt niet.

4. Je moet nooit te betalen voor de Liefde

De Mensen die met hun liefje van op school de rest van hun leven doorbrengen zijn dun gezaaid. Het betalen voor een online datingservice geeft je ook geen zekerheid de liefde van je leven te vinden maar je krijgt wel de middelen aangereikt om in je doel te slagen. Door te betalen voor de diensten zal je alles ook een beetje serieuzer aanpakken en meer kans maken op een geschikte partner of date.
Ik wed dat als je elke koppels die op een betaalde online dating site elkaar ontmoet hebben zou voorstellen hun lidgeld terugbetaald te krijgen de meeste dit niet nodig zouden vinden. Het aantal koppels die elkaar vinden door gebruik te maken van een betalende online datingsite is niet te onderschatten. Zij zullen je zeggen dat het geld goed besteed was en dat als ze het opnieuw konden doen zouden ze dubbel betalen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.