Nederlandse koppels douchen nooit samen

koppels douchen samen40% van de Nederlandse koppels douchen nooit samen. Singles zal dit raar in de oren klinken omdat samen douchen met een partner toch wel een hele fijne ervaring kan zijn. Singles weten er doorgaans wel raad mee. Na een paar bijzonder leuke dates, een stomende vrijpartij lekker samen onder de douche. Niks zo lekker als elkaar even inzepen. De meeste koppels denken hier anders over.

Want hoewel 40 procent van de Nederlandse stellen ‘s ochtends samen de badkamer gebruikt, douchen ze nooit samen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.
Terwijl de ene partner doucht, poetst de andere partner de tanden of wast het gezicht, zo blijkt uit een onderzoek van een meubelketen onder 1.200 Nederlanders. Een derde van de ondervraagden zit zelfs op het toilet terwijl de partner onder de douche staat.

De ondervraagde Nederlanders brengen dagelijks tussen de tien en twintig minuten door in de badkamer, zo blijkt uit het onderzoek. Tevens blijkt dat 48 procent van de Nederlanders niet elke dag doucht. Zo’n 10 procent doucht één of twee keer per week en een kwart gaat drie tot vier keer per week onder de douche.[useful_banner_manager banners=2 count=1]

Ruim de helft van de ondervraagden doucht ’s ochtend en een kwart doet dat ’s avonds. Bijna 20 procent doucht ‘s ochtends en ‘s avonds. In bad gaan is niet populair, zo blijkt. Zo’n 44 procent van de ondervraagden heeft een bad, maar 15 procent maakt er nooit gebruik van. Bijna 40 procent doet dat slechts af en toe.

bron: nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.