Onweerstaanbaar worden voor vrouwen

onweerstanbaar voor vrouwenOnweerstaanbaar worden voor vrouwen.
In dit artikel vind je een filmpje gemaakt dat verschenen is om de website cracked.com met enkele tips om onweerstaanbaar te worden voor vrouwen. Het filmpje heeft een sarcastische toon en zij baseren zich ook voor de tips op de onderzoeken die je online en ook op onze site kan vinden. Veel van deze onderzoeken zijn ook van bedenkelijk allooi. Als je wil kan je van alles bewijzen met een onderzoek als je het maar op de juiste manier aanpakt. Verder kan jet artikel lezen dat over dit onderwerp in hln is verschenen. Ik heb hier en daar toch wel enkele bedenkingen aangevuld. Ze zijn soms ook lekker sarcastisch.

Ontelbare – al dan niet bedenkelijke – studieresultaten vliegen ons dagelijks om de oren. De wondere wereld van de seksuele aantrekking is alvast een populair onderzoeksgebied. Cracked.com bokste een lekker sarcastische video in elkaar met tien manieren waarop mannen aantrekkelijker, zo niet onweerstaanbaar voor de dag kunnen komen volgens de ‘wetenschap’.
Zo goed als al deze bevindingen zijn gestoeld op de gedachte dat een vrouwenbrein geprogrammeerd is om te reageren op oerdriften waar de man sluw op zou kunnen inspelen.

Kin omhoog maakt onweerstaanbaar

Mannen met een opgeheven hoofd zouden assertiever, trotser, slanker en aantrekkelijker overkomen. Misschien moet hier nog arrogant bij staan.

Serieus om onweerstaanbaar te zijn

Vervang je sympathieke glimlach maar door een strenge expressie. Het zorgt in de ogen van een vrouw voor meer vertrouwen en veiligheid. Oei, en in een vorig artikel maakte ik nog gewag dat een glimlach doet opmerken.

Littekens zijn gewoon sexy

Jawel, onderzoekers zijn ook tot de conclusie gekomen dat vrouwen een zwak hebben voor littekens in het aangezicht. Het zou het gevoel opwekken dat een potentïele (bed)partner geen schrik heeft om zich in de strijd te werpen.

Grote ogen zijn dus ook sexy

Sper die kijkers wijd open heren, want grote ogen maken je alerter en sympathieker. Natuurlijk ook pijnlijke ogen na een tijdje en doe dit niet als je in het zonnelicht kijkt.

Androgyn

Nog iets waar vrouwen voor in zwijm vallen: een androgyn uiterlijk en stemgeluid.

Een kleine verduidelijking

Androgynie komt van het Grieks voor ‘man’ (aner) en ‘vrouw’ (gyne). Androgynie kan men op drie verschillende manieren omschrijven:

  • Zich androgyn voelen. Een persoon die zich niet mannelijk en niet vrouwelijk voelt, zich juist mannelijk én vrouwelijk voelt of iemand die gevoelsmatig tussen beide seksen staat.
  • Androgyn zijn uit vrije wil. Een persoon die zich niet wenst te conformeren aan de tweedeling man-vrouw. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld een spirituele, wat tot ver in de oudheid teruggaat. Belangrijk hierbij is dat God namelijk als mannelijk en vrouwelijk gezien wordt en de complete mens kan dan ook alleen maar mannelijk en vrouwelijk zijn, androgyn dus. Androgynie kan hierdoor ook als een alternatieve levenswijze gezien worden.
  • Zich androgyn uiten. Een persoon die uiterlijke kenmerken vertoont van het andere geslacht, zonder daarbij volledig door het leven te gaan als iemand van het andere geslacht (zie hiervoor transgender). Dit kan geuit worden door middel van zijn/haar kleding, make-up en/of gedrag. Soms komt het voor dat iemand een androgyn uiterlijk heeft, alleen als reactie op het heersende modebeeld of als rebelse houding. Ook veel muzikanten bedienen zich, in meer of mindere mate, van een androgyn uiterlijk. Voorbeelden zijn Patti Smith, Bill Kaulitz van Tokio Hotel, David Bowie, David Sylvian van Japan, Brian Molko van Placebo, Antony Hegarty van Antony and the Johnsons, topmodel Agyness Deyn, Prince, Michael Jackson, Boy George van Culture Club en (in het extreme) de band Marilyn Manson. Ook is het een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van Japanse visual-keibands.

bron: wikipedia
Stromae – Tous Les Mêmes komt zo in me op.

Rood maakt onweerstaanbaar

De kleur rood is een winnaar om een date te versieren. De passionele tint wordt geassocieerd met kracht en seksuele dynamiek.

Hét tijdstip van de date

Mannen moeten wachten tot een vrouw ovuleert (want dat staat uiteraard op hun voorhoofd geschreven) vooraleer ze haar uitnodigen voor een avondje uit. Stel de vraag in haar rechteroor, terwijl je de pols van haar dominante arm aanraakt. Succes gegarandeerd. Dus is de eerste vraag “Wanneer ovuleert u?”

Zweet zou ook sexy zijn

Geen deo in de buurt? No problemo, want de oerinstincten in de vrouw zijn dol op hevig geurende oksels. Al die feromonen zorgen voor positieve prikkels. Zou ik toch niet te letterlijk nemen en je een week niet wassen voor een date.

Zo, met deze cocktail van op wetenschappelijke feiten gestoelde trucjes kan het niet meer misgaan, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.