Profielfoto heel belangrijk bij het daten

Profielfoto heel belangrijk bij het datenNog eens een artikel over de profielfoto. Dit artikel is verschenen op de website van HLN en gaat vooral over welke profielfoto je niet moet kiezen voor je profiel. Aangezien veel mensen voor een eerste date hun aanstaande date gaan googelen kan je maar beter voor al je profielen die te vinden zijn via google een goede profielfoto uitkiezen. Eerste indrukken weet je wel. Kies voor een profielfoto met een natuurlijke look. Leest het onderstaande artikel maar eens door om te zien welke profielfoto je beter niet gebruikt.

Online afknappers: té blote en dronken profielfoto’s

Als je binnenkort een eerste date met iemand hebt, kun je er maar beter voor zorgen dat jouw online voorkomen klopt. Het leeuwendeel van de vrijgezellen checkt namelijk eerst hun date op internet. Dronken foto’s, te veel bloot of te veel make-up scoren geen hoge ogen. Dat blijkt uit onderzoek van TNS onder 10.000 singles in Europa.
Via Facebook en Google worden dates voorafgaand aan het eerste afspraakje massaal gescreend. Er wordt hierbij vooral gekeken naar profielfoto’s. Mannen die geconfronteerd worden met een diep decolleté en veel make-up zullen niet snel verleid worden. Een natuurlijke look met een lach valt wel in goede aarde. Een zonnebril zet je maar beter af.

Profielfoto heel belangrijk bij het daten

Geen exen

Ook een foto waarop je iets te diep in het glaasje hebt gekeken kun je maar beter verwijderen. 40 procent knapt namelijk af op een dronken kiekje. Ook beelden van ex-geliefde ziet 40 procent liever niet. 21 procent van de singles vindt het jammer wanneer de profielfoto ontbreekt.

Toch zou vier op de vijf van de Nederlandse singles hun date niet annuleren wanneer zij minder flatteuze foto’s van de potentiële date online vinden. Nederland is hiermee erg vergevingsgezind aangezien 56 procent van de Europese ondervraagde aangeeft serieus te overwegen om de date af te zeggen. Spanjaarden spannen de kroon, 64 procent wil niet meer op date bij het ontdekken van lelijke foto’s.

bron: hln

Profielfoto heel belangrijk bij het daten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.