vrijdagavond geeft meeste slaagkans voor een date

vrijdagavond geeft meeste slaagkans voor een dateEen date plannen op vrijdagavond geeft de meeste slaagkans voor een date. Dit blijkt uit een rondvraag van Mediaxplain bij 1000 vrijgezellen. Ze hebben dit onderzoek gedaan in opdracht van Relatieplanet.nl. Onderstaande artikel is verschenen op de website van nu.nl. Meeste kans op het slagen van een date heb je in Amsterdam op vrijdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Alvast iets om over na te denken.

vrijdagavond geeft meeste slaagkans voor een date

Een afspraakje op vrijdagavond geeft meeste slaagkans voor een date, tussen 19.00 en 20.00 uur in een Amsterdams tapasrestaurant met Katy Perry als achtergrondmuziek, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.

De minste kans op een geslaagd afspraakje is op maandagavond in Lelystad.
Dat blijkt uit een onderzoek van Mediaxplain onder duizend vrijgezellen in opdracht van Relatieplanet.nl. De zaterdagavond blijkt na de vrijdagavond de meest geschikte avond voor een afspraakje te zijn.

Nederlanders vrijgezellen blijken best bereid te zijn een eindje te reizen voor een leuke afspraak. Het merendeel van de mannen legt hiervoor maximaal vijftig kilometer af. Het merendeel van de vrouwen reist maximaal dertig kilometer.
De ideale steden voor een afspraakje blijken Amsterdam (29 procent), Utrecht (11 procent) en Den Bosch (10 procent) te zijn. Assen (0,9 procent) en Lelystad (0,3 procent) zijn het minst populair. Amsterdam heeft dus de meeste slaagkans voor een date.
Rekening

De meeste mannen vinden bij een eerste afspraak een rekening tot 50 euro geen probleem, terwijl de meeste vrouwen het bij 25 euro voor gezien houden. Eén op de vijf vrijgezellen bekijkt een afspraakje zelfs zakelijk en laat de hoogte van de rekening afhangen van hoe gezellig het is.
Vrijgezellen spreken voor een eerste afspraakje graag af op een veilige plek. Ruim 44 procent kiest voor een overzichtelijk tafeltje bij het raam.
Tapas

Ook bij het menu gaat men het liefst voor een veilige keuze. Het populairste gerecht is tapas (35 procent), op de voet gevolgd door pasta en pizza (17 procent) en een gezonde salade (16 procent). Spareribs (1,5 procent) of fastfood (1,6 procent) zijn het minst populair.
Naast goed eten (42 procent), zijn goede muziek (22 procent) en goede verlichting (15 procent) belangrijke criteria bij het uitzoeken van een locatie. Een kaars op tafel wordt door 70 procent van de ondervraagden belangrijk gevonden. Die kaars kan je nog wel regelen ter verhoging van de slaagkans voor een date.

bron: nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.