Dochters met een overspelige moeder gaan vaker vreemd.

dochters van vreemdgaande moedersDochters met een overspelige moeder gaan vaker vreemd. Een onderzoek onder 2000 Britse vrouwen heeft dit uitgewezen.
Van ruim zeven van de tien vrouwen die vreemdgaan hebben een moeder die ook regelmatig vreemd ging. Zo moeder zo dochter is dus ook waar als het op vreemdgaan of een affaire hebben aankomt.
Veel overspelige vrouwen voelen de ontrouw van hun moeder aan als een vrijgeleide om zelf ook een affaire te hebben.
Bij mannen geldt dit ook maar in mindere maten maar 5 op de 10 mannen die vreemd gaan hebben een vader die dat ook deed of doet.
Het onderzoek kwam er op het initiatief van de website Illicit Encounters. Dit is een website zoals wij secondlove en Victoria Milan hebben.

overspelige vrouwen

Zo’n 62 procent van de ondervraagde vrouwen zegt bovendien dat ze sneller vreemdgaan omdat hun moeder dat ook deed, zo blijkt uit een onderzoek onder tweeduizend mensen die regelmatig vreemdgaan.

Vreemdgaande vrouwen die een ontrouwe moeder hebben maken zich minder druk over reacties van hun ouders op een affaire. Slechts 22 procent van hen zou stoppen met een affaire als hun moeder er afkeurend op zou reageren. Van de vrouwen met een trouwe moeder zou 42 procent dat doen.
Ruim 30 procent van de vrouwen vindt dat ze vreemd mogen gaan omdat hun overspelige moeder dat ook deed. Het zit volgens hen in de familie en is daardoor geen verrassing.

overspelige mannen

Mannen imiteren iets minder vaak het gedrag van hun vader, zo blijkt uit het onderzoek. Van de mannen die regelmatig vreemd gaan zegt 54 procent dat hun vader het ook niet zo nauw nam met trouw. Een kwart van de vreemdgaande mannen zou stoppen met een affaire als hun vader er iets van zou zeggen.

Louise Van der Velde spreekt uit ervaring

Louise Van der Velde geeft ook haar kijk op het vreemdgaan van de vrouwen en mannen. Zij heeft zelf al ervaring genoeg met vreemdgaan en mannen die vreemdgaan met haar. Ze is ook van de overtuiging dat vreemdgaan een ‘erfelijke’ zaak kan zijn. De voorbeelden die de ouders geven worden gevolgd door de kinderen.
Louise Van der Velde zit trouwen ins een open relatie. Ze is verloofd maar mag nog steeds met andere mannen experimenteren en zo komt ze wel vaker getrouwe mannen tegen die te vinden zijn voor een affaire. Niet te verwonderen met de looks van Louise Van der Velde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.