Na hoeveel dates wil een vrouw sex

sex na eerste dateWat voor de ene al kan na de eerste date is voor de andere helemaal not done.  Sex op de eerste date is al een veel besproken onderwerp maar hoe zit dat nu echt en na hoeveel date is het dan wel ok om sex te hebben. Dit is afhankelijk van je date. Als je het beiden prima vinden om na de eerste date al sex te hebben is er helemaal geen probleem. Uit onderzoek dat gedaan is in opdracht van Singles247.com, blijkt dat er gemiddeld gewacht wordt tot na de vijfde date om samen in bed te duiken en een stapje verder te gaan.
Blijkt dat de dames al die dates nodig hebben om in hun hoofd een lijstje met voorwaarden af te vinken. Is hij wel te vertrouwen? Klikt het wel? Maakt hij me aan het lachen? Dat soort dingen.

Twaalf keer Whatsappen

Natuurlijk zijn er nog andere vormen van contact dan een gewone date. Een stomend bedavontuur kan ook plaatsvinden na gemiddeld twaalf sms- of WhatsApp-conversaties, vijf lange telefoongesprekken, drie romantische films of zeven gepassioneerde zoenen. Die zoenen zullen dat toch ook tijdens een date zijn gebeurd. Als er met cadeautjes wordt gezwaaid, kan Romeo zijn Julia aanzienlijk sneller in bed krijgen. Gemiddeld volgt na twee cadeautjes een vrijpartij.

Kieskeurig voor sex na de eerste date

Volgens Tina West van de datingsite zijn vrouwen er in de afgelopen jaren aanzienlijk kieskeuriger op geworden. “Iedereen is verschillend en bepaalt een eerste avontuurtje in zijn eigen tempo, maar het valt wel op dat vrouwen steeds meer eisen stellen aan een jongen en hem ook langer laten wachten.” Al voegt ze er bij SNWS aan toe dat het vooral om jonge vrouwen gaat. Vanaf hun vijftigste beginnen vrouwen zich onzichtbaar te voelen voor het mannelijke geslacht. Het eisenpakket wordt dan ook snel afgezwakt. Dit verklaart misschien ook de interesse die sommige jongere mannen hebben in oudere vrouwen. Ze moeten minder lang wachten tot er aan sex kan worden gedaan.

bron: vrouwonline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.