niet vraag aan vrouwen bij online dating

online datingWie zijn ideale partner niet meteen zal tegenkomen in het dagelijkse leven, neemt in deze tijden al snel een kijkje op het internet en online dating. Logisch: het barst er niet enkel van online datingsites, er zijn ook nog eens duizend andere online op zoek. Toch zijn de eerste vragen die aan de potentiële partner gesteld worden vaak cliché en voorspelbaar. Wat niet te vragen aan vrouwen bij online dating.

Wat doe je voor je plezier?

Een algemene vraag krijgt een breed antwoord: er zijn namelijk duizend dingen die vrouwen graag doen. En hoewel het misschien lijkt dat een man hierdoor interesse toont, is het een standaardvraag die vrouwen soms wel tien keer per dag te horen krijgen. Bovendien lijken mannen niet veel aandacht aan het antwoord te besteden: op een date kiezen ze meestal voor iets helemaal anders. Wat zou dat kunnen zijn?

Waarom ben je vrijgezel?

Er is geen betere manier om een dame het gevoel te geven dat heel haar leven mislukt is dan deze ongelukkige vraag te stellen. Het is dan ook moeilijk om een juist antwoord te verzinnen. Vertel je als vrouw dat je eigenlijk niet makkelijk te krijgen bent waardoor mannen het vaak na een maand al opgeven of zeg je dat je tijdens je menstruatie echt wel onhandelbaar bent zodat jongens snel terugdeinzen…

Waarom is je laatste relatie stukgelopen?

Probeer deze pijnlijke vraag zo lang mogelijk uit te stellen. Wie wordt er nu graag geconfronteerd met pijnlijke herinneringen? Het gaat nieuwe kennissen in eerste instantie ook helemaal niets aan. Wanneer een dame hierover wil praten, zal ze zelf wel de eerste stap zetten.

Woon je alleen?

Deze logica is waarschijnlijk alleen terug te vinden in de hersenen van de vrouw, maar deze vraag geeft dames vaak het gevoel dat mannen willen weten hoe snel ze mee naar de slaapkamer kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.