Dries Mertens en Michel Vorm favoriete affaire bij vrouwen

imagesDe WK-gekte is zelden zo hevig geweest in dit land en nu ‘onze jongens’ zeker zijn van een plaats in de 8ste finales, scoren ze ook op een ander niveau. Zo ging de datingsite Victoria Milan na welke Rode Duivel onze harten sneller doet slaan en met wie de vrouwen het liefste een affaire zouden hebben.  Resultaat? Belgische dames kiezen massaal voor een (imaginair) avontuurtje met Dries Mertens. Reservedoelman Michel Vorm is de favoriet bij Nederlandse vrouwen voor een affaire.

affaire met dries mertens of michel vorm

Affaire met Dries Mertens

In de peiling steekt de 27-jarige Mertens er met kop en schouders boven uit. Maar liefst 40 procent van de vrouwen kruisten zijn naam aan. Verder bleken ook Romelu Lukaku en Daniel Van Buyten het goed te doen als affairemateriaal (ze kregen respectievelijk achttien en dertien procent). Minst populair waren Rode Duivels Steven Defour en Eden Hazard. Zou zie je maar dat goed voetballen alleen je niet alle vrouwen geeft.

Affaire met Michel Vorm

De voor de Nederlandse vrouwen is de grote winnaar reservedoelman Michel Vorm met 20,2% van de stemmen. Middenvelder Jonathan de Guzman mag zich met 18,8% van de stemmen verheugen op de tweede plaats. Of de voorkeur voor de spelers van Oranje gaat veranderen naarmate het toernooi zich ontwikkelt richting finale, want die gaan we uiteraard halen, moet nog blijken.

Affaire met dries mertens of Michel vorm

Voor het onderzoek werden 1.866 vrouwelijke leden van de website Victoria Milan bevraagd.

 

Een gedachte over “Dries Mertens en Michel Vorm favoriete affaire bij vrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.