extreme toyboy date vrouw 60 jaar ouder

extreme toyboyDat je het idee van een toyboy tot het extreme kan brengen heeft de 31-jarige ‘extreme toyboy’ Kyle Jones uit de VS wel bewezen. Hij date een vrouw die maar liefst 60 jaar ouder is als hij. Ze is 91 jaar en dat is 40 jaar ouder dan de moeder van Kyle. Hij maakt er geen geheim van dat hij een relatie heeft met de 60 jaar oudere vrouw en heeft haar ook voorgesteld aan zijn eigen moeder. Pittig detail is wel dat hij momenteel nog date met vier ander vrouwen. Allemaal ouder dan hem of wat had je gedacht. Kyle heeft echt een voorliefde voor rijpere vrouwen en mag dus zeker de tittel van ‘extreme toyboy’ dragen.

Dat het leeftijdsverschil tussen partners soms echt niets uitmaakt, bewijst Kyle Jones. De 31-jarige ‘extreme toyboy’ is namelijk zot van zijn vriendin van 91 jaar. De bevestiging van hun liefde? Kyle stelde Majorie voor aan zijn moeder. Pittig detail: zijn mama is maar liefst veertig jaar jonger dan haar. Oh ja, Kyle date momenteel ook nog met vier andere vrouwen die ouder dan vijftig zijn…
Sinds zijn achttiende datet de Amerikaan al met dames ouder dan vijftig. Hij claimt dan ook aangetrokken te zijn tot mature vrouwen. “Sommige mensen houden van blondines, brunettes of mensen van hetzelfde geslacht. Ik kies voor iets anders”, zegt de man.

Seksleven met je toyboy

De twee leerden elkaar enkele jaren geleden kennen in een boekenwinkel. Kyle vroeg haar telefoonnummer waarop Majorie instemde voor een afspraakje. Dat ze heel wat wenkbrauwen doen fronsen met hun relatie, kan het koppel niet schelen. Ze komen dan ook openlijk uit voor hun gevoelens en laten ons met plezier weten dat hun seksleven nog dik oké is. “We kunnen onze handen niet van elkaar afhouden.”

Toyboy delen met andere vrouwen

Toch is niet alles rozenkleur en maneschijn voor Majorie. Zij moet Kyle op dit moment nog delen met vier andere rijpe dames. Kyle denkt er mogelijk aan om dat aantal de hoogte in te sturen, zo zoekt hij actief naar rijpe dames op datingsites en chat hij de hele dag door. Wat hij het meest aantrekkelijk vindt? Hun neklijn en rimpels. Maar ook de grijze haarkleur kan op heel wat sympathie rekenen. “Meestal kies ik voor dames tussen zestig en tachtig jaar. En hoewel vele vrouwen zeggen dat ik wat te jong ben, kan ik ze meestal toch overtuigen”, zegt Kyle.

Is er een toekomst met je toyboy

Gelukkig houdt Kyle ook Majorie te vriend. “In het begin was ik erg jaloers op de andere vrouwen. Toch weet ik dat Kyle altijd naar mij terugkomt, hij vertelt me dat ik de beste ben. Daarmee neem ik genoegen”, vertelt de grootmoeder. Ook over de toekomst heeft de ‘toyboy’ al regelmatig nagedacht. “Ik hoop ooit met een dame te kunnen samenwonen, maar vrees dat ze snel voor mij zullen sterven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.